*Πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Μόλις δύο νίκες για το Μόντρεαλ σε 17 ματς κόντρα στη Νέα Υόρκη Σίτι.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Σάρλοτ. Καλύτερη η Σάρλοτ, άξιζε κάτι περισσότερο.

Έφυγε με θετικό αποτέλεσμα απ’ την έδρα της Σάρλοτ την περασμένη εβδομάδα, το τελικό 0-0 ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει. Δεν κατάφερε να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στον αντίποδα, η Σάρλοτ έβγαλε πιο πολλές κλασικές φάσεις, άξιζε κάτι καλύτερο απ’ το ματς.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Νάσβιλ (1-0) και Μινεσότα (4-0), είχαν προηγηθεί τρία παιχνίδια χωρίς επιτυχία σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-1-2), τα δύο για το πρωτάθλημα. Ερχόταν από εκτός έδρας ήττα 3-0 απ’ τη Φιλαδέλφεια και εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Ουάσινγκτον. Μετρά ρεκόρ 4-2-3 στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, με 26 πόντους είναι στην όγδοη θέση της Ανατολής.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 5/9 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 Goal στα τελευταία 5/10 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Πόρτλαντ. Το 1-0 ο Εβάντερ στο 38’, το 1-1 έκανε ο Παρκς στο 51’.

Έπαιξε αυτό που έπρεπε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Πόρτλαντ την περασμένη εβδομάδα, μοιραία δεν κατάφερε να κερδίσει. Πολύ καλύτερο το Πόρτλαντ στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε δίκαια. Η Νέα Υόρκη αντέδρασε γρήγορα στο δεύτερο 45λεπτο, το ματς είχε φάσεις εκατέρωθεν στη συνέχεια, η νίκη μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Ακόμη ένα ματς που δεν κερδίζει η Νέα Υόρκη, ήταν η πέμπτη διαδοχική ισοπαλία μετά τις “λευκές” κόντρα σε Σολτ Λέικ (εκτός) και Νιου Ίνγκλαντ (εντός), το εκτός έδρας 2-2 με την Ατλάντα και το 1-1 με το Κολόμπους. Είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες για τη Νέα Υόρκη Σίτι, που πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (0-6-5)! Με 21 πόντους καταλαμβάνει την 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/10 Under 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/8 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ