*22η αγωνιστική

Σε προηγούμενους γύρους: Σλίγκο Ρόβερς-Μποέμιανς 0-1, Μποέμιανς-Σλίγκο Ρόβερς 2-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιρλανδίας

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ 

Προηγούμενο ματς:  Η Σλίγκο Ρόβερς έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Γιου Σι Ντι, παρόλο που προηγήθηκε με ]αυτογκόλ του Κίνι στο 27΄. Δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Κάρκ στο 74’ και από τον Ντόιλ στο 85’.

Η Σλίγκο Ρόβερς όχι απλά έχασε, αυτή η ήττα ήρθε με ανατροπή και από την ουραγό του πρωταθλήματος, την Γιου Σι Ντι, με 2-1 εκτός έδρας, η οποία είχε κερδίσει μόνο άλλη μία ομάδα πλην αυτής, την φετινή σεζόν. Και στους 10 τελευταίους αγώνες της έχει εφτά ήττες και μόλις δύο νίκες. 

Υποχώρησε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία παραμονής, ούσα σε απόσταση βολής, στο +2, την ένατη που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, ενώ είναι αρκετά μακριά, στο +14, από την τελευταία που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

Έχει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, καθώς λείπουν οι μακροχρόνια τραυματίες Γουόλς (ΤΕ), Μπάκλεϊ (AM), Μπάιρν (ΜΕ), Μπόιλαν (ΜΕ), Ο’ Σάλιβαν (ΕΠ), Φίνερτι (AM), Χάτσινσον (AM), Χάρτμαν (ΜΕ). 

Σλίγκο Ρόβερς Στατιστικά

*Εχει 7/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 

Προηγούμενο ματς: Η Μποέμιανς έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε τέρματα των Φαρούτζια (48’), Πουμ (54’) μέσα σε έξι λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν τα παράτησε και απάντησε γρήγορα και σύντομα, ισοφαρίζοντας μέσα σε έξι λεπτά επίσης, με τέρματα των Αφολάμπι (67’), Κλαρκ (73’).

Η Μποέμιανς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-2! Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία της, τέταρτη στους έξι τελευταίους αγώνες που έχει μία νίκη και μία ήττα. Μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και πέντε παιχνίδια, με τρεις ισοπαλίες.  

Έπεσε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την τρίτη θέση, τελευταία που οδηγεί σε κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο του χρόνου. Αλλά έμεινε και στο -11 από την κορυφή αλλά με δύο αγώνες λιγότερους απ΄ όλες τις ομάδες που είναι από πάνω της. 

Ο επιθετικός Γουίλιαμς παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, χτύπησε και ο τερματοφύλακας Ντένισον. 

Μποέμιανς Στατιστικά

*Εχει 8//11 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 7/11 N/G εκτός έδρας

Σλίγκο Ρόβερς-Μποέμιανς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ