Προγνωστικά Τελικοί Basket League (10/06): Περιστέρι για τρίτη θέση!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5320.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ 3)

Η ώρα της… στέψης, έστω και για την τρίτη θέση, για το Περιστέρι. Αν το δει κανείς κυνικά, αν στον τελικό για την πρώτη θέση παίζουν πάλι, παραδοσιακά πλέον, οι δύο «αιώνιοι» μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ, για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αυτή η τρίτη θέση, αν την κατακτήσει σήμερα, ή όποτε, θα είναι σαν… πρωτάθλημα.

Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ

Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, που ξεπέρασε το «ταβάνι» του και με μια όχι ακριβή ομάδα, σαν του Περιστερίου, κατάφερε να είναι στην τετράδα. Και διεκδικεί την τρίτη, αν και με μειονέκτημα έδρας και έχοντας χάσει στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης και χωρίς τον Σαλούστρο σήμερα και πιθανόν και τον Αμερικανό Σάιμπερτ.

Περιστέρι – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάθε περίπτωση οι δυο αυτές ομάδες έδειξαν πως άξια βρίσκονται στην τετράδα και σήμερα ελπίζουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι, παρά τις απουσίες του ΠΑΟΚ και με ένα Περιστέρι αποφασισμένο και με καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής στη σειρά.

Κέρδισε στη Θεσσαλονίκη μάλλον εύκολα με 64-81, όντας μπροστά απ’ το ημίχρονο με 33-41 και με κορυφαίους τους Ντένμον και Μωραϊτη με 17 πόντους, αλλά και τον Μπίλαν να κάνει δεύτερο σερί double/double (το είχαμε προτείνει και αυτό) με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ. Είχε κερδίσει και 71-65 στον πρώτο αγώνα, οπότε είναι στο 2-0.

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε, ιδίως οι ξένοι του, και δη οι Ράιλι, Χαντς, που συγκέντρωσαν τα… «πυρά» της κριτικής, για… αδιαφορία!

Ο αγώνας μοιάζει εύκολος για το Περιστέρι, που και σαν ομάδα είχε καλύτερη εικόνα απ’ τον ΠΑΟΚ, και παίζει στην έδρα του, όπου δύσκολα χάνει γενικώς. Θα πάμε με τον άσο και το over 153,5 σε απόδοση 2.18, που βρίσκουμε στη Stoiximan, ελπίζοντας πως δε θα έχουμε blow out καταστάσεις. Δε θα τα παρατήσει, πιστεύουμε, έτσι εύκολα, ο ΠΑΟΚ…

Περιστέρι – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ατομικά ειδικά στοιχήματα μας αρέσει το over 2,5 τρίποντα του Φράνκε (2,43), οι over 6,5 ασίστ του Φρανσίσκο (2.50) και να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ντένμον (3,55).