BGC: Ζητά συνεργασία με τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης για προστασία των παικτών με εθισμό στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
online στοιχημα κινητό

Στενή συνεργασία με τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης ζητά το Συμβούλιο Στοιχημάτων και Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, με σκοπό να προστατευτούν οι νεότεροι αλλά και οι παίκτες εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στο στοίχημα και τα online τυχερά παιχνίδια.

Το Συμβούλιο Στοιχημάτων και Τυχερών Παιχνιδιών (BGC) προτείνει στενή συνεργασία των στοιχηματικών εταιριών με τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης με στόχο το ασφαλέστερο παιχνίδι για όλους τους παίκτες και κυρίως για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού αλλά και τις νεότερες ηλικίες. Στόχος είναι να περιοριστούν οι διαφημίσεις που προβάλλονται και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τους παίκτες.

🎁 SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ με τον κωδικό «100FS» στη Stoiximan! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το BGC θέλει να εισάγει νέα μέτρα για τις διαδικτυακές διαφημίσεις και ο διευθύνων σύμβουλος του Συμβουλίου, Michael Dugher, με επιστολή του προς την Υπουργό Πολιτισμού, Lucy Frazer MP, την προέτρεψε να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Αυτό είναι αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς τη συνεργασία των ίδιων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια λογική λύση, την οποία τα μέλη του BGC επιθυμούν διακαώς να εφαρμόσουν, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς τη συνεργασία τους. Θα σας παρακαλούσα να βοηθήσετε σε αυτό το θέμα, καλώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να συνεργαστούν επιτέλους με το BGC, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην προστασία των πιο ευάλωτων ατόμων”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Το BGC παρουσίασε κάποια θετικά αποτελέσματα, με το ποσοστό των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο να μειώνεται στο 0,2% το 2022. Το Συμβούλιο θα ήθελε να περιορίσει τη συχνότητα των διαφημίσεων για τις νεότερες ηλικιακές ομάδες και έχει ήδη λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι μόνο σε όσους επιτρέπεται να στοιχηματίζουν θα δέχονται διαδικτυακό μάρκετινγκ για ρυθμιζόμενα προϊόντα στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.