Τελικός πλέι-οφ ανόδου

*Πρώτος αγώνας της σειράς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ρεβάνς στη Βαλένθια, στις 17/06.

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Στη σεζόν: Αλαβές – Λεβάντε 0-2 / Λεβάντε – Αλαβές 2-0

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, εναντίον της Έιμπαρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μολις στο 1’ ο Ρεμπάς με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο υπόλοιπο ματς, έχασαν ευκαιρίες, όμως ο Βιγιαλίμπρε στο 88’ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

H Αλαβές έπαιξε όσο χρειάστηκε για να σκοράρει δύο τέρματα και να πάρει τη νίκη εναντίον της Έιμπαρ (2-0) εντός έδρας, αποτέλεσμα που συνδυαστικά με το 1-1 του πρώτου αγώνα, της έδωσε την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι οφ ανόδου. Μετά το γρήγορο τέρμα που σημείωσε στα πρώτα δευτερόλεπτα, έδωσε την κατοχή στον αντίπαλο και απειλήθηκε σημαντικά. Δεν έχει υποστεί ήττα για έξι αναμετρήσεις, με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. “Είναι τελικός, οι πιθανότητες είναι 50-50 και πρέπει να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα”, δήλωσε ο τεχνικός Λουίς Γκαρθία. Είναι εκτός ο μέσος Σάλβα Σεβίγια λόγω τραυματισμού και ο Μπλάνκο διότι κλήθηκε στην Ισπανία Κ21.  

Αλαβές Στατιστικά

*5/8 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 9/22 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΒΑΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας, της Αλμπαθέτε, για το πρωτάθλημα. Στο 20’ ο Μπρουγκέ σκόραρε για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 40’ έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 83’ ο Σολδάδο έπειτα από πάσα του Γουέσλεϊ, σκόραρε σε τετ-α-τετ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λεβάντε μετέτρεψε σε εύκολο έργο τους ημιτελικούς με την ομάδα-έκπληξη της φετινής Σεγούντα Ντιβισιόν, Αλμπαθέτε (3-0), νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι, με άνεση. Έξι γκολ συνολικά για το συγκρότημα του Χαβιέρ Καγέχα, που πήρε τεράστια ώθηση ψυχολογίας από την ανατροπή που έκανε στο ημίχρονο, στην πρώτη αναμέτρηση. Ήταν η τέταρτη σερί επιτυχία για τους “Γκρανότας”, που συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα. “Είμαστε σε καλή κατάσταση, με πίστη και αισιοδοξία, αλλά χωρίς εφησυχασμό”, δήλωσε ο κόουτς της ομάδας από τη Βαλένθια, Καγέχα. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μουστάφι με μυϊκό τραυματισμό, παραμένουν εκτός και οι Πάμπλο Μαρτίνεθ, Καμπάνια. 

Λεβάντε Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4 σερί παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 14/22 παιχνίδια εκτός έδρας

Αλαβές – Λεβάντε στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ