*Πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*3/3 εντός έδρας νίκες για τις δύο ομάδες μετά το 2018, οι δύο για την Ατλάντα.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Λεόν για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής.

Μπορεί να αισθάνεται υπερήφανο για την προσπάθεια του στο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής, μόνο η παρουσία του εκεί αποτέλεσε επιτυχία. Ωστόσο, δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόντρα στη Λεόν απ’ το Μεξικό, υπέστη δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και έχασε το τρόπαιο. Την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, το τρόπαιο κατέληξε στους Μεξικάνους.

Πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, στην πιο πρόσφατη αποκλείστηκε εντός έδρας απ’ τους ΛΑ Γκάλαξι για το Κύπελλο (0-2). Στην τελευταία του υποχρέωση για το πρωτάθλημα, το Λος Άντζελες επικράτησε εντός έδρας 2-1 του Σαν Χοσέ στις 21 Μαΐου. Μετρά ρεκόρ 2-2-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 25 πόντους είναι τρίτο στη Δύση. Χωρίς νέες απουσίες.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 3/5 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ. Στο 0-2 το σκορ μέχρι το 37’, η Ατλάντα ισοφάρισε με τους Γιακουμάκη και Αλμάδα, έκανε την ανατροπή στο 87’ (3-2)! Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Κάρλες Χιλ για το τελικό 3-3.

Έχει «σκαλώσει» στις ισοπαλίες, το Σάββατο έμεινε στο εντός έδρας 3-3 με τη Νιου Ίνγκλαντ. Ο αντίπαλος μπήκε με τρομερή συγκέντρωση και όρεξη στο ματς, σκόραρε στα πρώτα δευτερόλεπτα και «πάγωσε» το αντίπαλο κοινό, βρήκε απ’ το πουθενά το 0-2 στο 37’. Η Ατλάντα έκανε φοβερή αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο 45λεπτο, μείωσε γρήγορα με τον Γιακουμάκη, πίεσε πολύ και βρήκε δεύτερο γκολ στο 74’, ενώ με απίστευτο σουτ του Μπέρι έκανε την ανατροπή στο 87’. Ο ποιοτικός Κάρλες Χιλ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για τη Νιου Ίνγκλαντ.

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Ατλάντα μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στο Ορλάντο και το εκτός έδρας 3-3 με το Σικάγο, μετρά ρεκόρ 1-3-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με 24 πόντους είναι έκτη στην Ανατολή, διαθέτει μια απ’ τις κορυφαίες επιθέσεις ολόκληρης της λίγκας. Σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου της σκόρερ, καθώς ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένος.

ΑΤΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 9/10 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ