*11η αγωνιστική              

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας          

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Η Σαπεκοένσε έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Σεαρά, σε έναν αγώνα που δέχθηκε γκολ από τον Ζιν Κάρλος στο 30’, είχε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά τελικά “έφαγε” και δεύτερο γκολ από τον Βίτορ Γκάμπριελ στις καθυστερήσεις, λίγο αφότου αποβλήθηκε αντίπαλος παίκτης.

Η Σαπεκοένσε ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Σεαρά, δεύτερη συνεχόμενη ήττα της χωρίς να σκοράρει, τρίτη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν έχει νίκη. Στο γήπεδό της ξεκίνησε αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια, αν και κέρδισε μόνο το πρώτο που έπαιξε εκεί, με δύο ήττες στα πιο πρόσφατα. 

Βρίσκεται πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Β’ Βραζιλίας, εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά στην τελευταία θέση παραμονής, στην 16η συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής, στο +1 για την ακρίβεια, από την ομάδα που είναι ακριβώς από κάτω της, όμως έχει και έναν αγώνα περισσότερο από αυτήν!

Απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ο Τζίλμαρ Ντελ Πότζο και κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται, αν κρίνουμε από τη σημερινή τους αντίπαλο. Ο ίδιος πάντως παρουσιάστηκε συγκινημένος στην παρουσίαση του, αφού έχει δουλέψει και στο παρελθόν στην ίδια ομάδα.   

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Ντόουγκλας Μπορέλ, χτύπησαν και θα απουσιάσουν ο γκολκίπερ Αϊρτον, οι μέσοι Γκάμπριελ Ξαβιέρ, Μπρούνο Ναζάριο, ο αμυντικός Βίκτορ Ράμος και ο επιθετικός Μάξγουελ

Σαπεκοένσε Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G μαζί με under 2,5

*Εχει 8/12 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Exei 7/12 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 

Προηγούμενο ματς: Η Βίλα Νόβα κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Σαμπάιο Κορέα, “καθαρίζοντας” τον αγώνα στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Προηγήθηκε στο 42’ με τον Ραφαέλ Ντονάτο, πριν σκοράρει δεύτερο γκολ με τον Γκιγιέρμε Παρέδε στο 47’, ενώ ο Ιγκόρ Ενρίκε στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Βίλα Νόβα επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Σαμπάιο Κορέα, αρκετά εύκολα, χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, ξεπερνώντας την μία και μοναδική της ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα ως τώρα, η οποία ήρθε στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της, από την Πόντε Πρέτα. 

Είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, αλλά σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την κορυφή, έχοντας και αγώνα λιγότερο από την Βιτόρια Μπαϊα που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι και μόλις στο +1 από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο. . 

Κάποιες ενοχλήσεις έχει ο επιθετικός Εβερτον Μπρίτο που απουσιάζει, όπως και ο μέσος Λουτσιάνο Νανίνιο που έμεινε εκτός αποστολής.

Βίλα Νόβα Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί N/G

*Εχει 10/13 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 9/13 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

Σαπεκοένσε-Βίλα Νόβα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ