Προγνωστικά Μπάσκετ (02/06): Η Μπάγερν δε λέει εύκολα «αντίο»

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5155.ΟΥΛΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (20:00)

Η εκπληκτική Ουλμ πάει να κλέψει τη δόξα της… Βόννης στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει σήμερα την ευκαιρία να «πετάξει έξω» απ’ τα πλέιοφς και τη Μπάγερν Μονάχου, αφού το έκανε ήδη με την Άλμπα Βερολίνου!

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Είναι στο 2-0, με δυο νίκες μέσα στο Μόναχο, και σήμερα έχει την πρώτη ευκαιρία μέσα στην έδρα της να κάνει το 3-0 και να προκριθεί στους τελικούς, όπου θα βρει κατά πάσα πιθανότητα την Βόννη.

Η ομάδα του Αντόν Γκαβέλ είναι σε πολύ καλή φόρμα, κερδίζει μέσα απ’ την άμυνά της και την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες της, έχει βοηθηθεί πάρα πολύ απ’ την έλευση του Μπράντον Πολ απ’ την Κίνα, τον Δεκέμβριο. Από τότε η εικόνα της έχει βελτιωθεί πάρα πολλά και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν.

Ουλμ – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απ’ την πλευρά της η Μπάγερν είναι «στα σχοινιά», έπαιξε άσχημα και στους δύο εντός έδρας αγώνες και σήμερα καλείται να μείνει «ζωντανή». Δεν της έφταναν οι 34 πόντοι με 8 τρίποντα του Ομπστ, αφού όλοι οι άλλοι υστέρησαν σε σχέση με τα στάνταρ τους.

Αντίθετα το μαγικό Βραζιλιάνικο δίδυμο της Ουλμ, Καμπόκλο και Γιαγκό, συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Στο 88-93, για το 2-0, είχαν ο ένας 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, κι ο άλλος 21, ενώ ο Πολ πρόσθεσε 14.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η Ουλμ είναι «καβάλα στ’ άλογο» και θα πρέπει να κάνει μεγάλο παιχνίδι η Μπάγερν για να μειώσει σε 2-1. Ο επόμενος αγώνας, αν χρειαστεί, θα είναι και πάλι στο Ουλμ. Το γήπεδο θα είναι, φυσικά, κατάμεστο. Οπότε περιμένουμε ντέρμπι και θα πάμε με την επιλογή να μην κερδίσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2.47, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Αν θέλει κάποιος να παίξει νίκη, θα λέγαμε Μπάγερν.

Όσο για ειδικά ατομικά; Ο Ομπστ μας δικαίωσε την προηγούμενη φορά, βάζοντας οκτώ τρίποντα, στα δώδεκα. Ας βάλει σήμερα 5, γιατί σουτάρει πολύ έτσι κι αλλιώς, κι ας μας πληρώσει το 8.50.


5062.ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00, COSMOTE SPORT 8HD)

Η είδηση ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δέχεται περικοπή μέχρι και… 90% του συμβολαίου του για να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα «έκλεψε την παράσταση» χθες στην Βαρκελώνη και λίγο ασχολήθηκαν με την σημερινή αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Έτσι κι αλλιώς οι Καταλανοί έχουν το 1-0 υπέρ τους ήδη και θέλουν μια νίκη ακόμη, πιθανόν σήμερα, για να περάσουν στην ημιτελική φάση. Κέρδισαν μέσα στη Βαλένθια με 74-84, με εκπληκτική παρουσία του Μίροτιτς, που είχε 27 πόντους με 7/10 τρίποντα, ο οποίος μας δικαίωσε μάλιστα, αφού περιμέναμε μια τέτοια εμφάνιση μετά το κάζο του Κάουνας, και για τον ίδιο και για την ομάδα του.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλωστε, πέραν του σοκ του φάιναλ φορ, οι «μπλαουγκράνα» στα… καλά τους, είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δύσκολη μπορεί μια ομάδα με την αστάθεια της Βαλένθια, να τη «χτυπήσει» και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Στον πρώτο αγώνα ο Τζόουνς προσπάθησε με 18 πόντους και ο Χάρπερ είχε 15, αλλά υστέρησαν οι ψηλοί με τον Ντούμπλιεβιτς να έχει μόλις 6 πόντους και τον Ουέμπ άλλους τόσους.

Βεβαίως η έδρα είναι… κάτι που δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς, προφανώς και οι γηπεδούχοι δε θα θέλουν να πουν τόσο εύκολα «αντίο», αλλά πιστεύουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη και μπορεί να κερδίσει.

Γι’ αυτό και θα πάμε με την επιλογή του διπλού πάνω από -5,5 πόντους, σε απόδοση 1,95 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ όποιος θέλει κάτι παραπάνω, μπορεί να δει το διπλό με το over 160,5 σε απόδοση καλή, 2.70. Σε αυτό το σκεπτικό «κολλάει» και το Βαλένθια over 80.5 πόντοι σε απόδοση 2,32.


5508.ΝΤΕΡΘΟΝΑ ΤΟΡΤΟΝΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00, COSMOTE SPORT 7HD)

Επίδειξη ισχύος έκανε η Βίρτους Μπολόνια στα πρώτα δύο παιχνίδια με την Τορτόνα, κερδίζοντας εύκολα και τα δύο, για να προηγείται πλέον με 2-0 νίκες και να θέλει άλλη μία για την πρόκριση.

Τόσο η ποιότητά της, που είναι αναμφισβήτητη, όσο και η μέτρια κατάσταση η οποία χαρακτηρίζει εδώ και καιρό την Τορτόνα, έφεραν τόσο το 84-61 του πρώτου αγώνα, όσο και το 108-78 του δεύτερου, αποτελέσματα που τα… λένε όλα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μίκι με 20 και από κοντά ο Αμπάς, που είχε 15 και επέστρεψε σε καλούς ρυθμούς μετά από απουσία σχεδόν όλης της σεζόν. Άλλους τόσους είχε ο Οτζελέγιε, ενώ ο Τζαϊτέ είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ντερθόνα Τορτόνα – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την απογοητευτική και απογοητευμένη Τορτόνα, «διασώθηκε» ο Ντάουμ με 17 πόντους κι ο Μάκιουρα με 16, ενώ ο Κρίστον είχε 1/11 σουτ, και δεν παίζει σήμερα!

Μοιραία σήμερα η Τορτόνα θα πρέπει, έστω και χωρίς τον καλό της σκόρερ, να είναι πιο καλή, πιο αποφασισμένη, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα το επιτρέψει η Βίρτους, που μοιάζει πολύ focused για το πρωτάθλημα.

Η νίκη ίσως έρθει πιο δύσκολα για τη Βίρτους, μια που παίζει εκτός έδρας, αλλά απ’ την άλλη πιστεύουμε ότι θα έρθει. Η Τορτόνα για να μειώσει θα πρέπει να παίξει καλά και συγκεντρωμένα και θα πρέπει τα ατού της να είναι σε καλή βραδιά. Η πίεση θα είναι μεγάλη, η ομάδα του Σκαριόλο είναι το φαβορί, όμως εμείς θα ποντάρουμε στο ταλέντο του σκόρερ της Τορτόνα, Μάικ Ντάουμ και στο over 13.5 πόντοι του, σε απόδοση 2.50 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Για νικητή; Διπλό, διπλό με όβερ, διπλό παντού. Τι άλλο να πούμε;