*19η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Σεντ Πάτρικς-Ντέρι 1-1, Ντέρι-Σεντ Πάτρικς 2-0

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 

Προηγούμενο ματς: Η Σεντ Πάτρικς κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας την Γιου Σι Ντι, ανοίγοντας το σκορ με τον Κάρτι μόλις στο έβδομο λεπτό, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι με δύο τέρματα του Λιούις στο 42’ και στο 64’. Απλά δέχθηκε ένα τέρμα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα από τον Κινσέλα-Μπίσοπ στο 86ο λεπτό.

Η Σεντ Πάτρικς έκανε το αναμενόμενο, κερδίζοντας με 1-3 εκτός έδρας την Γιου Σι Ντι, την ουραγό του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, πέμπτη στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Οι δύο εξ αυτών ήταν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. 

Είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ιρλανδίας, στο -1 από την τρίτη που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν, ενώ δεν είναι και πολύ μακριά, στο -4 συγκεκριμένα, από την κορυφή.  

Εξακολουθούν να λείπουν λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Ρότζερς και ο αμυντικός Μπρόκμπανκ που δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν. Χτύπησαν σοβαρά και θα μείνουν καιρό εκτός ο αρχηγός και αμυντικός της Ρέντμοντ, αλλά και ο αμυντικός Γκριβόστι, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μουλράνεϊ. 

Σεντ Πάτρικς Στατιστικά

*Εχει 5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/9 N/G εντός έδρας

*Εχει 5/9 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΙ 

Προηγούμενο ματς: Η Ντέρι έφερε 0-0 εντός έδρας με την Σέλμπουρν, σε έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε από το δοκάρι της, αλλά και από ένα πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει αυτή την νίκη. 

Η Ντέρι “κόλλησε” στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Σέλμπουρν, σε έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε κάλλιστα να χάνει, αλλά στο δεύτερο άξιζε τη νίκη βάσει των ευκαιριών που έκανε. 

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρει και κατ’ επέκταση δεν κερδίζει. Το προηγούμενο ήταν η πρώτη φετινή της ήττα εκτός έδρας, έπειτα από οκτώ αγώνες στους οποίους είχε έξι νίκες.

Μετά και από αυτή την γκέλα έπεσε στην δεύτερη θέση, ούσα στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι στο +3 από την τέταρτη θέση που δεν οδηγεί σε κάποιον ευρωπαϊκό θεσμό την επόμενη σεζόν, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος. 

Ο μέσος Χάρκιν και ο επιθετικός Γουίλαν είναι οι μόνοι απόντες λόγω τραυματισμών, με τον μέσο Ντιαλό να επιστρέφει από τιμωρία.

Ντέρι Στατιστικά

*Εχει 7/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 5/9 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 5/9 N/G εκτός έδρας

Σεντ Πάτρικς-Ντέρι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ