10η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 78′ με τον Αλ Χαμαβί.

Από δυο ισοπαλίες και ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Χέλσινγκμποργκ, στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ φιλοξενήθηκε από την Έρεμπρο, με την οποία έμεινε στο 1-1. Βρέθηκε πίσω από πολύ νωρίς και στην πορεία παρότι είχε την κατοχή, δυσκολεύτηκε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Όμως μια αμυντική αδράνεια της αντιπάλου προς το φινάλε, τη βοήθησε να σώσει έστω το βαθμό.

Βαθμός με τον οποίο έφτασε τους πέντε συνολικά και είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, τη στιγμή μάλιστα που ηττήθηκε στα 3/4 φετινά εντός της χωρίς να σκοράρει, στα οποία είχε και μια νίκη. Εκτός μάχης μέχρι τη διακοπή θα μείνει ο Ράσμους Γιόνσον, τη στιγμή που θα δώσουν κανονικά το παρόν στο Χέλσινγκμποργκ – Σκέβντε οι Ακουά και Χολστ, που εξέτισαν.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΕΒΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Σούντσβαλ, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες από το 41′, όταν και αποβλήθηκε ο Φρέιντ, βρέθηκε πίσω στο 56′, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα επτά λεπτά αργότερα.

Χωρίς νίκη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Σκέβντε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομπίας Λίντεροθ φιλοξενήθηκε από τη Σούντσβαλ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική και το έκανε σωστά μέχρι να μείνει με παίκτη λιγότερο λίγο πριν την ανάπαυλα. Δέχθηκε πολύ γρήγορα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτή ήταν και η έβδομη ήττα της στις εννέα πρώτες στροφές (0-2-7), οπότε και με μόλις δυο βαθμούς, είναι τελευταία στη βαθμολογία Β Σουηδίας. Έμεινε με άδεια χέρια και στις πέντε εξόδους της, στις τρεις από αυτές δεν σκόραρε κιόλας. Εκτίει τιμωρία ο πορτιέρο Μάρκους Φρέιντ, που αποβλήθηκε στο τελευταίο.

Σκέβντε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 2/3 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Χέλσινγκμποργκ – Σκέβντε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ