*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΙΑΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με σκορ 1-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Μόρις στο 22’, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζοάο Πάουλο στο 75’.

Επιστροφή στις νίκες για το Σιάτλ με μια άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Είχε μεν ευκαιρίες, αλλά μόλις με μία από αυτές κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, μετατρέποντάς την σε γκολ. Έμεινε προς το τέλος με παίκτη λιγότερο, αλλά διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα ένα σερί θέλει ιδανικά, παραμένοντας κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι δυνατή στο επιθετικό της κομμάτι, αλλά κάθε άλλο παρά άτρωτη στα μετόπισθεν και αυτό θα πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα κόντρα σε μια ομάδα όπως η Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Σιάτλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον του Ντάλας με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κιλκάνοβιτς στο 70’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ταφάρι στο 90+4’. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζάντσον στο 90+10’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, καθώς πήρε το προβάδισμα μπαίνοντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, όμως στις καθυστερήσεις δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Σαφώς απογοητευμένη ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά παραμένει μαχητική και άκρως αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι, σκοράροντας με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της. Το μεγάλο της πρόβλημα παραμένει στα μετόπισθεν, αφού δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από τις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της.

Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Σιάτλ – Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ