*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, παίρνοντας από μία εντός έδρας νίκη (2-0 στην έδρα της Φιλαδέλφεια και 4-0 στην έδρα της Σάρλοτ).

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Νιου Γιορκ Σίτι με σκορ 1-3, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γκάμπριελ Περέιρα στο 30’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Καράνζα στο 45+1’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 45+3’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκάζνταγκ με πέναλτι στο 53’.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον που έκανε μια άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Βρήκε στόχο με όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ οι μισές από αυτές κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα. Φαίνεται να βρίσκει και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι της, όντας τρομερά αποτελεσματική μεσοεπιθετικά, την ώρα που μπροστά στο κοινό της διατηρεί αήττητο σερί έξι αγώνων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Φιλαδέλφεια Γιούνιον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΛΟΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λος Άντζελες Γκάλαξι με σκορ 0-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Σβιντέρσκι στο 73’, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τσιτσαρίτο στο 85’.

Σημαντικό τρίποντο για τη Σάρλοτ κόντρα στη Λος Άντζελες Γκάλαξι. Αποτελεσματικότερη κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε παίρνοντας κεφάλι στο σκορ λίγο μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει σήμερα, ταξιδεύοντας στη Φιλαδέλφεια αυτή τη φορά. Φυσικά το έργο της αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού φιλοξενείται από μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα, ώστε να κινδυνεύσει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Σάρλοτ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Φιλαδέλφεια Γιούνιον – Σάρλοτ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ