18η Αγωνιστική

* No Goal τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπαράκας. Ο Άλβαρες (40’) άνοιξε το σκορ για την Κολόν και ο Τάπια (61’) ισοφάρισε για την Μπαράκας.

Σε πτωτική πορεία η Κολόν, διόλου πειστική η εμφάνισή της στην ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι σε θεωρητικά βατό αντίπαλο. Σκασμένος και ο κόουτς Γκοροσίτο με την εικόνα της ομάδας του.

Η Μπαράκας μπήκε θαρραλέα στο ματς, απείλησε δις την Κολόν σε μεταβάσεις, αλλά βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ με μία απίθανη βολίδα μετά από κόρνερ. Σε νέο εκπληκτικό σουτ, στην εκκίνηση της επανάληψης, η Κολόν είχε δοκάρι αλλά ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα με ένα εξίσου εντυπωσιακό τελείωμα εκτός περιοχής μετά από λάθος ψηλά.

Δίχως νέα προβλήματα απουσιών ενόψει σημερινού παιχνιδιού, παραμένουν εκτός οι Ιμπάνιες (εξτρέμ), Μπενίτες (φορ), ενώ μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος ο πλέον ταλαντούχος του ρόστερ Φαρίας (μέσος)!

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη-πρόκριση (3-0) επί της Κομουνικασιόνες. Ο Γκάμπα (3’) άνοιξε το σκορ, στο 75’ έχασε πέναλτι ο Φαριόλι για την Σεντράλ και οι Γκάμπα (85’), Χουρδάν (87’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Με περιορισμένο rotation παρατάχθηκε η “φεροβιάριο” στο ματς Κυπέλλου την Τρίτη και πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στη ομάδα της Γ’ κατηγορίας.

Πρόκριση όμως που δεν επουλώνει τις πληγές από τις τελευταίες αποτυχίες στο πρωτάθλημα. Έχασε δύο σερί εντός έδρας “εξάποντα” παραμονής και βρέθηκε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Ειδικά η πρόσφατη αποτυχία υποδεχόμενη την ουραγό της τρέχουσας καμπάνιας, Ουνιόν (0-1), πόνεσε πολύ αφού ήταν καλύτερη στο ματς, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της και οι φιλοξενούμενοι την χτύπησαν στο 87’.

Δεν έχει νέα προβλήματα να διαχειριστεί ο κόουτς Μαδελόν, σταθερά εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν ο Λάμπα (μέσος), συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο πολύπειρος φορ Ροντρίγκες.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Κολόν Σάντα Φε – Σεντράλ Κόρδοβα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ