Προγνωστικά Μπάσκετ (25/5): Η αντίδραση του Ολυμπιακού διά χειρός… αρχηγού

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
προγνωστικα σκουντησ 130323

5162.ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:05, ΕΡΤ 3)

Μετά από δώδεκα μέρες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται ξανά για τα ημιτελικά της Basket League, με τον αγώνα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για την αντίδραση των «ερυθρολεύκων» μετά την ήττα στον τελικό της Ευρωλίγκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το ήδη αξέχαστο σουτ του Γιουλ.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

«Έχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος και πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι για να τον πετύχουμε» είχε πει στα αποδυτήρια ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του, τη στιγμή που λίγοι στο «Λιμάνι» ασχολούνται με τον αγώνα, παρά πιο πολύ με τα «σενάρια» της «επόμενης μέρας».

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήτοι την παραμονή Βεζένκοφ και Σλούκα, το «φλερτ» με τον Μιλουτίνοφ και την ανανέωση του Κάνααν. Όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός, που προηγείται με 1-0 στις νίκες με τον ΠΑΟΚ (83-65 στο ΣΕΦ) θα παίξει χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ που έχει αιμάτωμα στο γόνατο, ενώ θυμίζουμε ότι εκτός είναι και ο Αϊζάια Κάνααν, που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα των πλέιοφς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχασαν στο πρώτο ματς με 83-65, έδειξαν όμως ανταγωνιστική εικόνα στο πρώτο μέρος. Ο Φώτης Τακιανός δεν «πετάει στα σύννεφα» και γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να διορθώσει την ψυχολογία του μέσω νίκης στο «Παλατάκι». Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στόχος μας είναι να αυξήσουμε χρονικά την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Παίζουμε στο γήπεδο μας, ο κόσμος μας πάντα μας δίνει ώθηση και βοήθεια στον ψυχολογικό τομέα κι αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και πάλι, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ στην έδρα του έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες, μία από τον Ολυμπιακό και μία από το Περιστέρι, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα δυσκολευθεί σήμερα αν και ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγώνες «στα πόδια του» και υστερεί, φυσικά, σε εμπειρία και βάθος πάγκου. Είναι το φαβορί για τη νίκη, μπορεί και με over, όμως εμείς θα πάμε στο να πετύχει ο Κώστας Παπανικολάου τουλάχιστον 2 εύστοχα τρίποντα, σε απόδοση 2.75, που βρίσκουμε στη Stoiximan, θεωρώντας πως ο αρχηγός θα δώσει το «σύνθημα» για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελληνική πραγματικότητα…

Και ένα καλό, σαν απόδοση, fun bet, να κάνει ο Πόλεϊ του ΠΑΟΚ, ένα κόψιμο, αφού πληρώνει 15,50! Έχει κάνει 6 όλη τη σεζόν, ένα μπάσιμο δεν μπορεί να βρεθεί στον… δρόμο του;