*34η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Λεβερκούζεν – Μπόχουμ 2-0

*Με νίκη και γκέλα της Στουτγκάρδης η Μπόχουμ θα πανηγυρίσει την απευθείας παραμονή της. Θα πετύχει τον εν λόγω στόχο και με καλύτερο αποτέλεσμα από Στουτγκάρδη και Σάλκε.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

*Η Λεβερκούζεν κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Χέρτα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 63′ με Τουσάρ. Απάντησε ο Σλότερμπεκ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συμμετοχή της στα πλέι άουτ θα κυνηγήσει η Μπόχουμ κόντρα στην άκρως ποιοτική κι επικίνδυνη Λεβερκούζεν. Την προηγούμενη βδομάδα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χέρτα στην εκπνοή των καθυστερήσεων και διατηρήθηκε στο +1 από τη Σάλκε και ισόβαθμη με τη 15η Στουτγκάρδη.

Η Μπόχουμ έχει πανηγυρίσει επτά από τις εννέα συνολικά νίκες της εντός έδρας στη φετινή Μπουντεσλίγκα, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 2 Μαρτίου 2008 για να βρούμε την τελευταία επί της Λεβερκούζεν στο “Vonovia Ruhrstadion” (2-0). Στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις που ακολούθησαν σε αυτό μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. “Νιώθουμε πως όλη η πόλη είναι στο πλευρό μας, τα πάντα είναι πιθανά”, είπε ο προπονητής Λετς. Διαθέσιμοι και πάλι οι Όστερχαγκε και Φέρστερ. Από τον πάγκο θα ξεκινήσουν οι Γκαμπόα και Ντανίλο Σοάρες.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Αντλί (15′) και Ντεμιρμπάι (20′), απάντησαν ισάριθμες φορές οι Χόφμαν (58′) και Στιντλ (90′). Με δέκα έμεινε η Λεβερκούζεν στο 90+4′ (Χιντσαπιέ).

Την ευκαιρία να “καθαρίσει” σε μεγάλο βαθμό την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (σ.σ. ίσως και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν κατακτήσει το Κύπελλο Γερμανίας η Λειψία) έχασε η Λεβερκούζεν την προηγούμενη βδομάδα. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 20′ με 2-0, είδε την Γκλάντμπαχ να αντεπιτίθεται ισοφαρίζοντας με τη συμπλήρωση των 90′.

Σήμερα οι “ασπιρίνες” πρόκειται να δώσουν την 1500η αναμέτρηση τους στην Μπουντεσλίγκα, στην οποία αγωνίζονται συνεχόμενα από το 1979. Διατηρούνται αήττητοι σε επτά αναμετρήσεις με την Μπόχουμ (4-3-0). Την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του θα εκτίσει σήμερα ο Χιντσαπιέ, κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο αναμένεται να ανακατέψει εκ νέου την τράπουλά του. Δεν χαλάει η τριπλέτα Βιρτς, Αντλί και Ντιαμπί στην γραμμή κρούσης.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ