9η αγωνιστική

*Αήττητη η Χάμαρμπι στα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Γκέτεμποργκ, μετρώντας εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την ΑΪΚ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο πέμπτο λεπτό με τον Όλσον και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (αυτ. 13′, 54′), εν τέλει έφερε το ματς στα ίσα και πάλι με τον Όλσον στο 72′.

Αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε από την πλευρά της η Γκέτεμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των υπηρεσιακών Τένγκριντ και Λούντιν φιλοξενήθηκε από την ΑΪΚ, με την οποία και αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Για ακόμη μια φορά ήταν αρκετά επιθετική, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σχέση με τις ευκαιρίες, ενώ παρότι βρέθηκε πίσω με 2-1, κατάφερε να αποσπάσει έστω το βαθμό. Έφτασε έτσι τους έξι συνολικά στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της. Αποχώρησε με πρόβλημα στο τελευταίο ο Σεμπάστιαν Έρικσον, παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του.

Γκέτεμποργκ Στατιστικά

*No Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-3 επί της Τζουργκάρντεν, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Μπεσάρα (πεν. 34′) και Αντιέι (45’+4), ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση με αυτογκόλ στο 49′, επτά λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Μίκελσεν. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και πάλι, πριν ο Μπεσάρα βρει και πάλι δίχτυα στο 84′ με πέναλτι, δεχόμενη ξανά τη μείωση με τον ίδιο τρόπο, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Χάμαρμπι, μετά από τρία παιχνίδια, στα οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες υποδέχθηκε τη Τζουργκάρντεν, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-3. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν αλλά και τα κενά στην αντίπαλο άμυνα για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αν και αμυντικά προβλημάτισε και αυτή. Κάπως έτσι, έφτασε τους δέκα βαθμούς συνολικά και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης, έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα εκτός της. Εκτός μάχης τέθηκαν οι Μαντς Φένγκερ και Βίκτορ Τζουκάνοβιτς, αμφότεροι με μυϊκό πρόβλημα.

Χάμαρμπι Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Γκέτεμποργκ – Χάμαρμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ