*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπραουνσβάιγκ – Γκρόιτερ Φιρτ 0-1

*NG στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Μπίλεφελντ. Ο Λάσμε άνοιξε το σκορ στο 17′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Χργκότα εννέα λεπτά αργότερα.

Μία νίκη μακριά από τη μαθηματική παραμονή της βρίσκεται η Γκρόιτερ Φιρτ. Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Μπίλεφελντ (1-1), βάζοντας παράλληλα τέλος σε αρνητικό σερί δύο ηττών. Κράτησε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που δεν πλήρωσε, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν 12 ευκαιρίες και να έχουν δοκάρι στο 74′ με Χακ.

Στις 12 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές το “τριφύλλι” γνώρισε μόλις μία ήττα από τη Χάιντενχαϊμ (2-0), στις υπόλοιπες σημείωσε επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Γκρόιτερ Φιρτ πανηγύρισε τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με την Μπραουνσβάιγκ, στις τρεις κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Σαντχάουζεν. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ντεκάρλι (82′) και Ντονκόρ (89′), ισοφάρισε προσωρινά ο Ζίροφ στο 88′.

Καθοριστικό βήμα παραμονής έκανε την προηγούμενη βδομάδα η Μπράουνσβαϊγκ πετώντας νοκ άουτ τη Σαντχάουζεν (2-1 εντός). Δημιούργησε περισσότερες και πιο σημαντικές φάσεις στην αναμέτρηση, εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών μετά από δύο σερί ήττες.

Στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές έχει απολογισμό 1-3-5, επικράτησε μόνο της Σαν Πάουλι (2-1) στις 16 Απριλίου. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 4 Απριλίου 2015 για να βρούμε το τελευταίο διπλό επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-1). “Θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από την τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση που δώσαμε (σ.σ. ήττα με 5-1 από την Πάντερμπορν)”, είπε ο προπονητής Σίλε.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ