7η αγωνιστική

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΣΙΡΙΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κάλμαρ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 στο μισάωρο (9′, 27′), για να ισοφαρίσει στην πορεία με τους Μάθιους (52′) και Ρότσε (90’+6).

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης η Σίριους, μετά και τις έξι πρώτες στροφές στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρίστερ Ματίασον φιλοξενήθηκε από την Κάλμαρ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν το μισάωρο, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν έπεισε με την παρουσία της. Πήρε περισσότερα ρίσκα στην πορεία και έστω και στο φινάλε κατάφερε να σώσει το βαθμό. Αυτή ήταν και η πέμπτη της ισοπαλία, έχοντας παράλληλα και μια ήττα από τη Χάκεν (1-4 εντός). Εκτός μάχης παραμένουν οι Νίλσον, Όμαρσον και Κουακού.

Σίριους Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 6-1 επί της Χάλμσταντ, για το πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου (41′), στην πορεία έκανε την ανατροπή με τους Μπαϊντού (55′), Σέντερμπεργκ (56′), Όκελς (61′), Οντρέικα (63′, 74′) και Ρέμερ (83′).

Από την τέταρτη διαδοχική της νίκη προέρχεται στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ, δείχνοντας σε ανοδική πορεία μετά και το αρνητικό της ξεκίνημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζίμι Τελίν υποδέχθηκε τη Χάλμσταντ, την οποία και συνέτριψε με 6-1. Παρότι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα και κόντρα στη ροή. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο απαιτητική και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Παρότι έληξε η ποινή του Εμάνουελ Μπόατενγκ, δεν είναι στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι.

Έλφσμποργκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Σίριους – Έλφσμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ