*18η αγωνιστική 

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Μόλις δύο νίκες έχει η Ουνιόν στα 12 τελευταία παιχνίδια της στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα (9-1-2).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Τσίκο εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, παρόλα αυτά έμεινε όρθια σε μία δύσκολη έδρα και απέσπασε τον βαθμό μετά και το τελικό 0-0. 

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενδεικτικό ότι η γηπεδούχος σε 19 τελικές δεν είχε καμία εντός εστίας! Πιο ουσιαστική η Μπουκαραμάνγκα, στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν το πέτυχε. Με μόλις δύο νίκες στην σεζόν, το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ και οι βλέψεις της περιορίζονται στην παραμονή της στην κατηγορία, ενώ θέλει στο Κλαουσούρα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Τραυματίας ο αμυντικός Ενάο.

Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στην Τίγκρες, αφού ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας ουσιαστικά το σκορ με το οποίο η ίδια είχε επικρατήσει στην έδρα της πριν έναν μήνα. Λύγισε τελικά στα πέναλτι με 4-2.

Σαν να μην έφτανε η κακή της πορεία στο πρωτάθλημα, ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό της. Προέρχεται πάντως από σημαντική νίκη σε βάρος της ανεβασμένης Πάστο με 2-1 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, ματς το οποίο ουσιαστικά καθάρισε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο αρκέστηκε σε διαχείριση, παρότι στο τέλος δέχτηκε το γκολ της μείωσης και αγχώθηκε. Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για σήμερα ο πλάγιος μπακ Ανγκούλο.

Ουνιόν Μανταλένα Στατιστικά

*Τα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με goal/goal

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ