5η αγωνιστική

*Under 2.5 και τα δυο συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΣΚΕΒΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Φέλρατ, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (αυτ. 25′, 68′), αγωνιζόμενη και με δέκα παίκτες από το 56′, όταν και αποβλήθηκε ο Σέντερστρεμ.

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα η Σκέβντε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομπίας Λίντεροθ φιλοξενήθηκε από την Έστερσουντ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Μπορεί να πήρε πρώτη το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δέχθηκε σχετικά γρήγορα την ισοφάριση με αυτογκόλ, για να πληρώσει την πορεία το αριθμητικό της μειονέκτημα και να μείνει με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική της ήττα και τρίτη συνολικά μετά από τέσσερις στροφές, οπότε και είναι στον ένα βαθμό. Εκτίει τιμωρία ο Χάμπους Σέντερστρεμ.

Σκέβντε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΓΚΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Χέλμπεργκ στο 38ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Μπράγκε, μετά και από εκείνη που πήρε στην έδρα της Έρεμπρο (0-2 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Κλέμπερ Σάρενπαα υποδέχθηκε τη Χέλσινγκμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Έφτασε έτσι τους έξι βαθμούς, έχοντας ξεκινήσει την πορεία της με δυο σερί ήττες.

Μπράγκε Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Σκέβντε – Μπράγκε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ