*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΡΕΑΛ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ντάλας με σκορ 2-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Φερέιρα στο 5’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σαβαρινό στο 68’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καμούνγκο στο 88’.

Πολύ καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Είχε τον έλεγχο στο ματς και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως εκμεταλλεύτηκε μόλις μία από αυτές βρίσκοντας δίχτυα. Αμυντικά ήταν το πρόβλημά της, αφού αδράνησε σε δύο περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί ισάριθμα γκολ. Αντίδραση θέλει να βγάλει σήμερα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντας μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Ανεβασμένη μεσοεπιθετικά τελευταία, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια, αλλά συνεχίζει να έχει πολλά θέματα να λύσει αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς γκολ.

Ρεάλ Σολτ Λέικ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σπόρτινγκ Κάνσας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Εσπινόζα στο 9’, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Καστεγιάνος στο 38’. Το 2-0 πέτυχε ο Εμπομπίσε με πέναλτι στο 40’ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 51’.

Εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε για τη Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε από νωρίς, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αυξάνοντας το δείκτη του σκορ. Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, παραμένοντας στο αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ανεβασμένη μεσοεπιθετικά, είναι σαφέστατα πιο δημιουργική, αλλά ταυτόχρονα και πιο αποτελεσματική, αφού σκοράρει με συνέπεια.

Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρεάλ Σολτ Λέικ – Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ