*32η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 6/8 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων.2

*Στον πρώτο γύρο: Νιμ – Παρί 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Καέν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 16’, δέχθηκε το 2-0 στο 45’ και το 3-0 στο 75’. Η Παρί μείωσε σε 3-1 με τον Γκιλαβογκί στο 81’.

Δέχεται με τρομερή ευκολία γκολ το τελευταίο διάστημα, αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην ήττα από την Καέν. Δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της στο πρώτο ημίχρονο, πήγε με το εις βάρος της 2-0 στ’ αποδυτήρια, δεν έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με το 3-0 η Καέν έβαλε τέλος στο ματς.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Λορέ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 4-2 από τη Σεντ Ετιέν, έπεσε στην 11η θέση, είναι στο +9 από την τελευταία τετράδα και χρειάζεται ακόμη κάποιους πόντους για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Έχει την χειρότερη έδρα της λίγκας, πήρε μόλις τέσσερις νίκες σε 15 παιχνίδια (4-3-8).

Τιμωρημένος ο επιθετικός/πρώτος σκόρερ Γκιλαβογκί, αφήνει τεράστιο κενό στην επίθεση. Χτύπησε και ο γκολκίπερ Φιλίποβιτς.

ΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 8/9 τελευταία ματς.

*G/G τα τρία πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Χάβρη. Δέχθηκε το γκολ με πέναλτι στο 45’+4’.

Δυσκολεύει η υπόθεση παραμονή, υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά 1-0 από την Χάβρη. Με προσεκτικό πλάνο μπήκε στο ματς, απειλήθηκε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, υπέπεσε σε πέναλτι πριν την ανάπαυλα και πήγε με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Μπομπάρ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 από την Αμιάν, παραμένει σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, απέχει πέντε πόντους από την παραμονή. Παίζει απόψε ένα απ’ τα τελευταία της χαρτιά. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πως σε περίπτωση νέας ήττας δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση. Έχει τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό, μετράει ένα διπλό στις φετινές εξόδους της (1-4-11).

ΝΙΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια.

*Έμεινε άσφαιρη στα 3/4 τελευταία ματς.

Παρί – Νιμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ