10η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μαγκαγιάνες στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0)

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-7) επί της Πομπλασιόν Νογάλες. Σκόρερ της Έβερτον οι Άβιλες (16’), Σάες (30’), Μπέριος (44’), Σόσα (50’), Σάντσες (65’), Ετσεβερία (76’), Λόπες (88’), μείωσαν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι.

Ουσιαστικά δυνατή προπόνηση έκαναν οι “ρουλετέρος” την προηγούμενη Παρασκευή στον 1ο γύρο του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου με 7 διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα!

Ένεση ηθικού το μεγάλο σκορ μετά την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Κακή η εμφάνισή της Έβερτον στο Ταλκαουάνο (18/03), ηττήθηκε δίκαια και εύκολα από την πρωτοπόρο Ουατσιπάτο (3-0), της οποίας την επιθετικότητα δεν κατάφερε να διαχειριστεί στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στη Βίνια ντελ Μαρ ωστόσο μετρά τρεις διαδοχικές νίκες με πολύ πιο αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία σε σχέση με τα ταξίδια της.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΓΚΑΓΙΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-6) επί της Λας Κάμπρας. Σκόρερ της Μαγκαγιάνες οι Καντενάτσι (4’, 27’), Βικούνα (18’, 22’), Σουπέρ (84’) και Μπάρια (90’).

Ξεμπούκωσε στο Κύπελλο την Κυριακή η Μαγκαγιάνες, επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και 6 αποτυχημένες προσπάθειες (0-3-3) σε πρωτάθλημα και διεθνείς υποχρεώσεις.

Πολύ εύκολο το έργο της απέναντι σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου, “ζεστάθηκε” για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα μετά από δύο εβδομάδες και την ήττα στη Λα Σιστέρνα από την Παλεστίνο (3-2). Εκεί κατάφερε να επιστρέψει από το γρήγορο 2-0, αλλά δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. Δικαίως αφού οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί παίζοντας γρήγορα στις μεταβάσεις.

Ενδιάμεσα, για την πρεμιέρα του Sudamericana, πήρε εντός έδρας ισοπαλία από την Μποταφόγκο (2-2), παρότι έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και την Τετάρτη ταξιδεύει στο Κίτο για τη 2η αγωνιστική του ομίλου.

ΜΑΓΚΑΓΙΑΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ