*1η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους για το κύπελλο φέτος, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 σε αυτή την έδρα, με την Ιτουάνο να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

ΙΤΟΥΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: H Ιτουάνο έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σάο Πάουλο.

Η Ιτουάνο κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς απέφυγε την ήττα, φέρνοντας 0-0 εκτός έδρας με την Σάο Πάουλο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας, με επαναληπτικό να ακολουθεί στην έδρα της μετά από λίγο καιρό. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, με τις άλλες δύο προηγούμενες να έχουν και συνέχεια σε διαδικασία πέναλτι, κερδίζοντας τις αμφότερες! Μία εξ αυτών, απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο!

Στο πολιτειακό της πρωτάθλημα, ένα από τα δυσκολότερα της χώρας, το Παουλίστα, έκανε πολύ καλή πορεία, αφού τερμάτισε στην πρώτη δυάδα του ομίλου της στην κανονική περιόδο και πέρασε στα προημιτελικά για να διεκδικήσει τον τίτλο, εκεί που απέκλεισε την Κορίνθιανς, χάνοντας στον ημιτελικό από την Παλμέιρας.

Πέρυσι στο εθνικό πρωτάθλημα πάλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο, τερματίζοντας τελικά στην 6η θέση, στο -5 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου.

Ιτουάνο Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5

*Εχει 4/7 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 6/7 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Η Σεαρά έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Φορταλέζα, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ερικ (9’), Ζάντερσον (35’), με την αντίπαλο της να μειώνει με πέναλτι του Λουτσέρο στο 45’, ενώ ισοφαρίστηκε από τον Καλέμπε στο 87’.

Η Σεαρά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας στον επαναληπτικό τελικό του πολιτειακού της πρωταθλήματος, του Σεαρένσε, με αποτέλεσμα να χάσει τον τίτλο, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Πάντως έφτασε σε σκορ που της έδινε τον τίτλο, στο 2-0, αλλά δεν κατάφερε να το διατηρήσει πολύ και το καθοριστικό τέρμα το δέχθηκε λίγο πριν το τέλος, διαφορετικά θα διεκδικούσε τον τίτλο στα πέναλτι.

Εχει παίξει αρκετά παιχνίδια φέτος, αφού συμμετείχε και σε ένα περιφερειακό κύπελλο. Και έχει μόλις τέσσερις νίκες, αλλά και τρεις ήττες, σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Πέρυσι τερμάτισε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης εθνικής κατηγορίας της χώρας, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί, στο -4 από μία θέση παραμονής.

Πάντως σήμερα ταξίδεψε χωρίς τον τραυματία βασικό ως τώρα επιθετικό της Ερικ που έχει πετύχει στα 19 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί τη νέα σεζόν, οκτώ γκολ.

Σεαρά Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί G/G μαζί με over 2,5

*Εχει 8/11 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

Ιτουάνο-Σεαρά στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ