2η αγωνιστική

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο Λιγκ Καπ: Χάκα – Ούλου 2-2

ΧΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Σεϊναγιόεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω μόλις στο δεύτερο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Μάχουτα στο 53′, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 67′.

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της Χάκα στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Τέεμου Ταΐνιο δοκιμάστηκε στην έδρα της Σεϊναγιόεν, κόντρα στην οποία δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι το θετικό, μετά και την ήττα με 2-1. Βρέθηκε πίσω σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κατώτερη, ισορρόπησε όμως το παιχνίδι μετά την ανάπαυλα, αλλά παρότι ισοφάρισε προσωρινά, στην πορεία δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Θέλει να αντιδράσει και να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Εκτός μάχης είναι οι Μεχντί Μπουκάσι και Βίγκορι Γκμπε.

Χάκα Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Κότκα, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Λιϊμάτα στο 28′, για να βρει και πάλι δίχτυα στο 66′ με τον Καρχαλάινεν.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Ούλου στο φετινό πρωτάθλημα. Για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Ρικάρντο Ντουάρτε φιλοξενήθηκε από την Κότκα, από την έδρα της οποίας πέρασε με 1-2. Πήρε προβάδισμα σε ένα ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ενώ παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση μετά την ανάπαυλα, εν τέλει “χτύπησε” και πάλι κόντρα στη ροή, “κλειδώνοντας” το τρίποντο. Με την ψυχολογία στα ύψη, δοκιμάζεται τώρα κόντρα σε μια αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Δεν αναφέρθηκαν πιθανά αγωνιστικά προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ούλου Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χάκα – Ούλου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ