*Πλέι οφ πρωταθλητή, 3η αγωνιστική.

*Στην κανονική διάρκεια: Κραιόβα – Φαρούλ 4-3 (6/9) και Φαρούλ – Κραιόβα 2-1 (7/2).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Xωρίς ισοπαλία η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-0-4).

ΦΑΡΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Στην επιστροφή της στην δράση μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ραπίντ Βουκουρεστίου εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική των πλέι οφ. Άξιζε την νίκη, είχε τις ευκαιρίες με το μέρος της αλλά στάθηκε δύστοκη και σε ορισμένες περιπτώσεις, άτυχη. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 55′, απάντησε στο 76′ αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. 

Έχασε σημαντική ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο από την Κλουζ, έτσι η διαφορά της παραμένει στο +2 από την τελευταία και στο +3 από την Στεάουα. Για την ώρα αντέχει, μεγάλο της ατού η παρουσία του Χάτζι στον πάγκο εδώ και δύο χρόνια.

«Ο μόνος μας στόχος είναι να κερδίσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Και νομίζω ότι το ίδιο σκέφτεται και ο αντίπαλος. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς, ελπίζω να είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο», είπε ο Χάγκι στη συνέντευξη Τύπου. Τραυματίες οι Μπαλούτα, Μ. Ποπέσκου και Ν. Ποπέσκου.

Φαρούλ Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Αδικείται κατάφορα από την έκβαση του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής ενάντια στην Κλουζ εντός έδρας, το τελικό 1-1 είναι πλασματικό. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια και ήταν διαρκώς απειλητική, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 69′ στην μοναδική κλασσική ευκαιρία της αντιπάλου, απάντησε στο 72′ ενώ έχασε δοκάρι στις καθυστερήσεις. 

Έχασε τεράστια ευκαιρία με την σειρά της και η Κραϊοβα να μπει στο κυνήγι του τίτλου. «Πηγαίνουμε στην Κωνστάντζα με αυτοπεποίθηση και είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να επιστρέψω στην Κραϊόβα με τους τρεις βαθμούς, ακόμα κι αν συναντήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα», τόνισε ο προπονητής Νεγκό. Τραυματίες οι Βαταζέλου, Μπάνκου, Σκρετσίου και Ισφάν.

Κραϊόβα Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΑΡΟΥΛ – ΚΡΑΪΟΒΑ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ