*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΟΥΑΙΤΚΑΠΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μινεσότα με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γκαρσία στο 40’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπέχερ στο 90+8’.

Την ισοπαλία στο τέλος κατάφερε να σώσει το Βανκούβερ. Καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ’ όλα αυτά έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη πίεσε έντονα και εν τέλη κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χρειάζεται στο παιχνίδι του, καθώς η τελευταία του νίκη ήταν εκείνο το εμφατικό 5-0 απέναντι στη Ρεάλ Εσπάνια για το Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Έκτοτε μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας μεν βρει δίχτυα σε όλες, αλλά ταυτόχρονα δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Βανκούβερ Ουάιτκαπς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Φιλαδέλφεια Γιούνιον με σκορ 3-2, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κιότο στο 3’ με πέναλτι, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ούρε στο 46’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 60’. Ο Καράντζα άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο στο 69’, με τον Οφόρ με πετυχαίνει το 2-2 στο 90’ και τον Κιότο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90+8’.

Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν για το Μόντρεαλ. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά είχε ξανά αδυναμίες, όμως κατάφερε να τις καλύψει με την αποτελεσματικότητά της επιθετικά.

Να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα θέλει ιδανικά, όμως βρίσκει απέναντί της μια ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλο και θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Με την ψυχολογία που πήρε από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής δεν είναι απίθανο να βρει δίχτυα, όμως δέχεται γκολ σε μόνιμη βάση, οπότε ίσως και αυτό να μην της είναι αρκετό αυτή τη φορά.

Μόντρεαλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Βανκούβερ Ουάιτκαπς – Μόντρεαλ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ