*4η αγωνιστική.

*Προκριματική φάση του Κόπα Άφρικα 2024 που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού. Την πρόκριση από κάθε όμιλο παίρνουν οι δύο πρώτοι.

*Στον 1ο γύρο: Τυνησία – Λιβύη 3-0.

Λιβύη

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Τυνησία. Έχανε 2-0 στο 21’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86΄.

Δε θα μπορούσε να ζητήσει πολλά σε ένα εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τυνησία, δεν φάνηκε ανταγωνιστική και ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Όλα κρίθηκαν πολύ νωρίς, καθώς με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Τυνήσιων στο 20λεπτο, λίγα θα μπορούσαν να αλλάξουν στη συνέχεια. Στους τρεις βαθμούς η Λιβύη μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Λιβύη Στατιστικά

*No Goal και τα τρία παιχνίδια της στα προκριματικά.

*Μετρά τρία σερί Over 2.5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Τυνησία

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στη Λιβύη. Ο Εμσακανί άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, στο 21’ ο Μααλούλ έκανε το 2-0, ο Ζουινί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86΄.

Κυριάρχησε απόλυτα την Παρασκευή (24/03) στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Λιβύη, κέρδισε εύκολα με 3-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση, την οποία θα κλειδώσει σήμερα και τυπικά αν κερδίσει. Προς το παρόν, διατηρείται αήττητη στον όμιλό της με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα, δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, ενώ έχει σημειώσει επτά.

Τυνησία Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της.

Λιβύη – Τυνησία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ