*3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Καρμιώτισσα – Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-0, Καρμιώτισσα – Ολυμπιακός Λευκωσίας 0-0

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Δόξα Κατωκοπιάς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 12′ και τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Καρμιώτισσα, μετά και τη νίκη 2-1 επί της Ένωσης Παραλιμνίου, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεξάντερ Κερζάκοφ φιλοξενήθηκε από τη Δόξα Κατωκοπιάς, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ικανή για να αλλάξει την κατάσταση και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά διατηρείται σε ασφαλή θέση, για την ώρα, ούσα στο +8 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Πανηγύρισε μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα εντός της (1-2-4). Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Χριστοφή, Αβραάμ και Λουκίλι.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Ανόρθωση, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 18ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Έσελινκ στο 55′, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 70′, με πέναλτι.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τριών αγώνων για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο οποίο και μετρούσε μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη υποδέχθηκε την Ανόρθωση, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 1-2. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστικότητα και παρότι βρέθηκε σχετικά από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, στην πορεία έκανε πέναλτι, δέχθηκε δεύτερο τέρμα και έμεινε με άδεια χέρια.

Διατηρείται έτσι σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής, όντας στην προτελευταία θέση και πάνω μόνο από τον Ακρίτα Χλώρακας, στο -5 από τη ζώνη ασφαλείας. Αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι ηττήθηκε μια φορά στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους του (2-2-1). Την ερχόμενη Τετάρτη, θα υποδεχθεί την ΑΕ Λεμεσού, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Δεν αναμένονται αλλαγές ωστόσο για να προφυλαχθούν παίκτες.

Ολυμπιακός Λευκωσίας Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Καρμιώτισσα – Ολυμπιακός Λευκωσίας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ