*30η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Μέπεν – Μπάερουθ 0-1

ΜΠΑΕΡΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Από το πουθενά και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Δρέσδη με 1-2 επί της Ντιναμό την περασμένη αγωνιστική. Ήταν αρκετά τυχερή σε πολλές περιπτώσεις, ανεξήγητα δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος ενώ πήρε από το πουθενά το προβάδισμα στο 37′ με αυτογκόλ. Στην μοναδική της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, διπλασίασε τα τέρματά της στο 58′. Δέχτηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια, η γηπεδούχος κατάφερε να μειώσει στο 86′ αλλά ήταν ήδη αργά για το κάτι παραπάνω.

Οι εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα ήταν απογοητευτικές και με την εικόνα της έδειχνε πως βαδίζει ολοταχώς για τις τοπικές κατηγορίες. Ωστόσο, η ανέλπιστη νίκη στην Δρέσδη της δίνει μεγάλη ώθηση εν όψει της συνέχεια, ενώ το αποψινό παιχνίδι είναι ίσως και το σημαντικότερο μέχρι στιγμής στην σεζόν για την ίδια. Τιμωρημένος ο Βέμπερ, τραυματίας ο Τζορτζ.

Μπάερουθ Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΕΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έβγαλε σφυγμό και έδειξε σημάδια ζωής στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Άουε, σε βάρος της οποίας και επικράτησε με 3-2. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5′, αλλά η απάντησή της ήταν άμεση (8′). Στην συνέχεια, πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά στο 65′ δέχτηκε την ανατροπή. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και έφτασε σε εκ νέου ανατροπή (78′, 87′). 

Κέρδισαν όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές της την περασμένη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μην είχε άλλη επιλογή από το να κερδίσει την Άουε. Παραμένει ουραγός και στο -4 από την απευθείας παραμονή και την σημερινή της αντίπαλο. Πρώτη νίκη για τον κόουτς Μίντερτροπ, που κοουτσάρει την ομάδα από τις αρχές του μήνα. Τιμωρημένος ο Αμπιφάντε, τουλάχιστον επτά τραυματίες και γεμάτο απουσιολόγιο.

Μέπεν Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΜΠΑΕΡΟΥΘ – ΜΕΠΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ