9η Αγωνιστική

* Νο Goal τα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Η Νιούελς μετρά τρεις σερί νίκες επί της Εστουδιάντες, πέρσι στη Λα Πλάτα επικράτησε 0-2.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο Μποσέλι άνοιξε το σκορ (4’) για την Ιντεπεντιέντε, αλλά οι Λεσκάνο (56’) και Ταραγόνα (86’) με πέναλτι γύρισαν το παιχνίδι για τη Χιμνάσια.

Το μομέντουμ από τη νίκη επί της Ουρακάν (2-1) στο ντεμπούτο του κόουτς Ντομίνγκες σκορπίστηκε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, αφού έχασε με ανατροπή στο clasico platense για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια κι επιστρέφει στη δράση με ανανεωμένη εσωστρέφεια.

Ξεκίνησε ιδανικά το ντέρμπι, αιφνιδίασε σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο, είχε μεγάλη ευκαιρία στο transition να ντουμπλάρει το προβάδισμά της, αλλά είχε θέματα στον αέρα. Απειλήθηκε στο κλείσιμο του δευτέρου μέρους και ισοφαρίστηκε σε φόρτωμα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Όλα έδειχναν νέα “μοιρασιά” στη Λα Πλάτα, αλλά ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα χάρισε το καθοριστικό πέναλτι στη Χιμνάσια.

O Ντομίνγκες είχε τον χρόνο να μάθει την ομάδα του στη διακοπή και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, το οποίο θα προβάρει ενόψει Copa Sudamericana. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει στη Βολιβία την Οριέντε για την πρεμιέρα των ομίλων.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΕΛΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Σαν Λορέντσο. Ο Ρεκάλδε στο 77’ πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Άλλαξε το κλίμα στο Ροσάριο με τα τελευταία αποτελέσματα πριν τη διακοπή, καταλάγιασε η γκρίνια στο πρόσωπο του κόουτς Χάιντσε μετά και τη νίκη επί της Σαν Λορέντσο που είχε ταξιδέψει με φόρα στο “Κολόσο”.

Καλύτερη η Νιούελς στο πρώτο ημίχρονο, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί και απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα και στο transition. Καμία απειλή για την εστία της μέχρι το γκολ που βρήκε αργά στο ματς, μετά από ένα άχρωμο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος. Η Σαν Λορέντσο πήρε τα ηνία μετά το γκολ, αλλά δεν κινδύνευσε με ισοφάριση η Νιούελς.

Ικανοποιημένος με τη διακοπή και τη δουλειά της ομάδας του δήλωσε ο κόουτς Χάιντσε και τόνισε την σημασία της πνευματικής ισορροπίας με το πρόγραμμα να γεμίζει τις επόμενες εβδομάδες.

Την Τρίτη ταξιδεύει στη Χιλή για να αντιμετωπίσει την Άουνταξ για την πρεμιέρα των ομίλων στο Copa Sudamericana.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Εστουδιάντες – Νιούελς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ