*Προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Πενήντα τρεις ομάδες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες αυτών. Η Γερμανία προκρίθηκε αυτόματα στα τελικά ως οικοδέσποινα και η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω των εχθροπραξιών με την Ουκρανία.

*Η Σλοβενία κράτησε το μηδέν στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) του Καζακτα. Ο Σαμορόντοφ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 23′, απάντησαν οι Μπρέκαλο (47′) και Βιπότνικ (78′).

Συνέχεια στο αήττητο σερί που “τρέχει” από τις αρχές Ιουνίου 2022 (4-3-0) έδωσε η Σλοβενία στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, επικρατώντας με ανατροπή της ομώνυμης ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης (2-1). Παράλληλα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας με ποσοστό κατοχής μπάλας 60%, παράλληλα δημιούργησε συνολικά 15 ευκαιρίες εκ των οποίων οι έξι βρήκαν στόχο. Ήταν η τρίτη σερί νίκη και τέταρτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις για το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Ματίαζ Κεκ.

Αναφερόμενος στη σημερινή μάχη με το Σαν Μαρίνο είπε: “Καλούμαστε να διαχειριστούμε το ρόλο του φαβορί, κόντρα στο Καζακστάν είδαμε πως πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς”. Μόλις στο 5′ τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε ο Μπλάζιτς, με τον Μπρέκαλο να είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Θέση βασικού προβάρει ο Βιπότνικ που πέτυχε το νικητήριο γκολ στην Αστάνα.

Η αποστολή της Εθνική Σλοβενίας

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βιντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα) – Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπίγιολ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Ανζέ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Καρνίτσνικ (Τσέλιε), Ντρκούσιτς (Σότσι), Ζάλετελ (Βίμποργκ) – Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνιγκόι (Σαλερνιτάνα), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα) – Επιθετικοί: Ζάχοβιτς (Πογκόν), Σέσκο (Ζάλτσμπουργκ), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Βόρμπεργκαρ (Σαν Λορένσο), Βίποτνικ (Μάριμπορ)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Βόρεια Ιρλανδία. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Τσαρλς (24′, 55′).

Το Σαν Μαρίνο γνώρισε την 17η σερί ήττα του σε προκριματικά Euro κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (2-0 εντός) το βράδυ της Πέμπτης, διάστημα στο οποίο πέτυχε μόλις δύο γκολ. Επιβεβαίωσε περίτρανα το ρόλο του αουτσάιντερ που έφερε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ολοκληρώνοντας με ποσοστό κατοχής μπάλας 28%, τρεις ευκαιρίες μόλις μία από τις οποίες βρήκε στόχο.

Το Σαν Μαρίνο δεν μετράει νίκη σε επίσημη αναμέτρηση, θα πρέπει να γυρίσουμε στο 2004 για να βρούμε αυτή επί του Λιχτενστάιν σε φιλικό. “Περιμένουμε μία τελείως διαφορετική αναμέτρηση με αντίπαλο την Σλοβενία. Θα πρέπει να την διατηρήσουμε μακριά από τα καρέ μας”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαμπρίτζιο Κονσταντίνι.

Η αποστολή της Εθνικής Σαν Μαρίνο

Τερματοφύλακες: Σιμοντσίνι (Κόσμος), Ελία Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Σιμόνε Μπενεντετίνι (Μουράτα) – Αμυντικοί: Παλάτσι (Κατόλικα), Μανουέλ Μπατιστίνι (Βίρτους), Ντ’Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τσέβολι (Τζούβενες-Ντογκάνα), Τόζι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόλια), Ντι Μάιο (Σαν Μαρίνο) – Μέσοι: Χιρς (Φιορεντίνο), Γκολινούτσι (Βίρτους), Λουνάντεϊ (Λα Φιορίτα), Μίκαελ Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τσαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Καπικιόρι (Κόσμος), Λατσάρι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Νάνι (Όλμπια), Μπεράρντι (Σαμαουρέζε), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ