*28η αγωνιστική

*Goal/Goal & Over 2.5 ήρθαν οι 8/9 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Ανζέ – Λανς 1-2

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΛΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 4-0 κόντρα στην Κλερμόν. Προηγήθηκε με τον Οπέντα στο 30’, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έκανε το 0-2 στο 34’ και το 0-3 στο 35’, αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ με τον Κλοντ – Μορίς στο 76’.

Πανηγύρισε διπλό ύστερα από τέσσερις μήνες, την περασμένη εβδομάδα πέρασε εμφατικά από την έδρα της Κλερμόν. Εκμευταλλεύτηκε στο έπακρο τα δώρα της αντίπαλης άμυνας, καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη απ’ το πρώτο ημίχρονο. Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, αύξησε τον δείκτη του σκορ και έφυγε πανηγυρικά με το “τρίποντο” στις αποσκευές της. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο φορ/πρώτος σκόρερ Οπέντα, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα του Εζ, επέκτεινε το αήττητο στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), ανέβηκε μόνη στην 3η θέση και μείωσε την απόσταση από τη 2η Μαρσέιγ στους δύο πόντους. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ligue 1 (21 γκολ) και την 2η καλύτερη έδρα (πίσω από την Παρί Σ.Ζ) με ρεκόρ 11-1-1 (μοναδική ήττα το 1-0 από τη Νις). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μεδίνα και ο φορ Σαΐντ, μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

ΛΑΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 7/8 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Τουλούζ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 37’, δέχθηκε το 0-2 στο 46’.

Ούτε η απομάκρυνση του Μαουαζά αποδείχθηκε ευεργετική, το σερί ηττών μεγαλώνει, αυτή τη φορά έχασε 2-0 από την Τουλούζ. Χωρίς να υστερήσει σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, πήγε με το εις βάρος της 1-0 στ’ αποδυτήρια. Το 0-2 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες για κάτι θετικό.

Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ως το φινάλε της σεζόν ο Ντυζό, η διοίκηση δεν βιάζεται να βρει τον αντικαταστάτη του Μαουαζά και εξετάζει μία μία τις διαθέσιμες επιλογές, με τον κόουτς Φυρλάν (πρώην Τρουά, Ναντ, Μπρεστ και Οσέρ) να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Τέταρτη διαδοχική ήττα για την Ανζέ, είχαν προηγηθεί αυτές από Στρασβούργο (2-1), Λυών (1-3) και Μονπελιέ (5-0), αγνοεί το “τρίποντο” 19 αγωνιστικές (0-2-17), δείχνει ανήμπορη ν’ ανατρέψει την κατάσταση και θα πρέπει σιγά σιγά να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα (60 γκολ) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (21 γκολ). Στο 1-2-10 το εκτός έδρας ρεκόρ της, μοναδικό διπλό στη Νις (0-1), ενώ στις 7/9 πρόσφατες εξόδους της έμεινε άσφαιρη.

Εξέτισε ο χαφ Μπενταλέμπ, παραμένει τραυματίας ο χαφ Γκουλάμ.

ΑΝΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα 4/6 τελευταία παιχνίδια.

Λανς – Ανζέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ