*29η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κλάιντ-Αλόα 2-4, Αλόα-Κλάιντ 2-1, Κλάιντ-Αλόα 2-2

ΑΛΟΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αλόα κέρδισε 0-2 εκτός έδρας το Εδιμβούργο, ούσα πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντόνελι στο 32’, ενώ ο Κούλσον στο 81ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αλόα κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας το Εδιμβούργο, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα έξι βαθμών, όπου παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη της αντιπάλου της. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στους τρεις τελευταίους αγώνες, ενώ στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με έξι νίκες σε αυτό το διάστημα.

Διατηρείται εντός πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα, στην 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ομάδα που είναι ακριβώς από κάτω της.

Εκτός του αμυντικού ΜακΛάρεν που δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν, αλλά και των Σκοτ Γκάλαχερ (ΤΕ), Ρόντεν (ΕΠ) που θα λείψουν καιρό, ο αμυντικός Ντεβάιν και ο μέσος Μπιουκάναν έχασαν το τελευταίο παιχνίδι και είναι αμφίβολοι για σήμερα.

Αλόα Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5

*Εχει 10/18 over 2,5 εντός έδρας, 8/13 στο πρωτάθλημα

*Εχει 10/18 G/G εντός έδρας, 7/13 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΑΪΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Κλάιντ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κουίν οφ Σάουθ, αν και προηγήθηκε με τον Σούλα στο 18ι λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Πάτον στο 54’, με την αντίπαλο της πιο επιθετική και απειλητική.

Η Κλάιντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Κουίν οφ Σάουθ, παραμένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Μακριά από την έδρα της κέρδισε μόνο στο γήπεδο της Κουίν οφ Σάουθ, στον πρώτο αγώνα της εκτός στο πρωτάθλημα, με 13 ήττες σε 15 αγώνες από τότε, εφτά σερί στους πιο πρόσφατους.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην ένατη και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, ξεφεύγοντας στο +3, από την ουραγό Πίτερχεντ που είναι στη μοναδική θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό, χωρίς να θεωρείται απόσταση βολής, λόγω διαφοράς τερμάτων.  Φυσικά δεν τίθεται ουσιαστικά θέμα απευθείας παραμονής, όταν είναι στο -18 από την όγδοη θέση που την εξασφαλίζει.

Εδώ και καιρό λείπουν λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Κρεγκ, οι μέσοι Ντάθι, Πολ Κένεντι, και ο γκολκίπερ Μιούλεν.

Κλάιντ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 10/18 over 2,5 εκτός έδρας, 8/14 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/18 N/G εκτός έδρας, 9/14 στο πρωτάθλημα

Αλόα-Κλάιντ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ