25η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Αήττητη η Πάσος στα 7 τελευταία μεταξύ τους (4-3-0)

* Στον 1ο γύρο (02/10): Πάσος – Αρούκα 1-1

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Γκιμαράες. Ο Μουχίκα άνοιξε το σκορ στο 50’ και ο Άλβες το διαμόρφωσε στο 77’.

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Αρούκα και μετά το διπλό στο Γκιμαράες δεν μπορούν πλέον να κρύβονται στον σύλλογο ότι πάνε για Ευρώπη. Κράτησε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, ενώ από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά έχει ηττηθεί μόνο από τις ομάδες της πρώτης 4αδας!

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι η Βιτόρια μπήκε πιο ζωηρά, δημιούργησε τις φάσεις για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως επιθετική απειλή από πλευράς Αρούκα. Προσαρμόστηκε στο ημίχρονο όμως, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, σκοράροντας στην πρώτη της φάση στο ματς και χτύπησε με σεμιναριακή κόντρα για το 0-2 στην έτερη ευκαιρία της. Σε αμφότερες έπαιξε ρόλο η απειρία του γηπεδούχου κίπερ.

“Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, αλλά για να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχουμε ενδιάμεσους στόχους που πρέπει να πιάσουμε εσωτερικά. Δεν θέλω να δω χαλάρωση από την ομάδα, η Πάσος Φερέιρα παίζει καλύτερα απ’ ότι λέει η βαθμολογική της θέση.” σχολίασε ο κόουτς Εβαντζελίστα.

Εξέτισε τιμωρία καρτών κι επιστρέφει ο επιτελικός Ρουίς, αντιθέτως συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός κίπερ Αρουαμπαρένα, ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Νταμπάγκ (φορ), Οπόκου (στόπερ) και Βιτίνιο (μέσος).

ΑΡΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Σάντα Κλάρα. Με πέναλτι του Αντούνες στο 54ο λεπτό κρίθηκε η αναμέτρηση.

Το περασμένο Σάββατο κέρδισε το “εξάποντο” παραμονής με την παραπαίουσα Σάντα Κλάρα και μετά από μήνες είναι πλέον σε απόσταση βολής από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Μπήκε πιο δυνατά στη μάχη της ουράς η Πάσος Φερέιρα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, είχε την κατοχή (67%) και τον έλεγχο μέχρι την ανάπαυλα. Επέστρεψε με ένταση από αυτήν και ο δραστήριος χαφ Χολσγκρόουβ κέρδισε το καθοριστικό πέναλτι. Της βγήκε ένστικτο συντήρησης στα τελευταία λεπτά, οπισθοχώρησε και ήταν τυχερή που δεν ισοφαρίστηκε σε κάποια από τις τρεις δυνατές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι.

“Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε back to back παιχνίδια και ίσως να αυτό είναι που μας λείπει για να χτίσουμε κι άλλο μομέντουμ. Αν δεν τα καταφέρουμε στην Αρούκα δεν τέλειωσε κάτι.” δήλωσε ο κόουτς Πεϊσότο προσπαθώντας να απορροφήσει κομμάτι της πίεσης από τους παίκτες του.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Τζαλό (εξτρέμ) με αποτέλεσμα να αδειάσει το απουσιολόγιο.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Αρούκα – Πάσος Φερέιρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ