*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λος Άντζελες, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Μπουανγκά με πέναλτι στο 14’ και το 2-0 ο ίδιος στο 67’. Το 3-0 πέτυχε ο Τάιλμαν στο 83’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπιούκ στο 90+6’.

Να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει, ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μπήκε καλά στη σεζόν, κάνοντας το 2/2, όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στη Λος Άντζελες, βγάζοντας τόσο αμυντικές, όσο και επιθετικές αδυναμίες. Δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς φιλοξενεί μια αρκετά μαχητική ομάδα, η οποία έχει μπει δυνατά στη σεζόν και αναμένεται να τη δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Νιού Ίγκλαντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΣΒΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Μόντρεαλ με σκορ 2-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σάφελμπεργκ στο 37’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ουάσινγκτον στο 89’.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της ανατολικής περιφέρειας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει μπει σχεδόν ιδανικά στις επίσημες υποχρεώσεις της, συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα των φιλικών προετοιμασίας. Εξαιρετική στο επιθετικό της κομμάτι, σκοράρει με συνέπεια στις περισσότερες αναμετρήσεις της, ενώ παράλληλα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτά τα πρώτα τρία ματς, ανεξαρτήτως έδρας.

Νάσβιλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νιού Ίγκλαντ – Νάσβιλ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ