*29η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Μπρέντα – Τσβόλε 0-2

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5 

*Αγνοεί την νίκη στην έδρα της Τσβόλε η Μπρέντα στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της εκεί (3-2-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Διπλό πρώτης θέσης αυτό απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ με 0-1 την περασμένη Δευτέρα. «Έπνιξε» την αντίπαλό της από το ξεκίνημα και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά, πριν πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 13′. Χαλάρωσε στην συνέχεια και κατέβασε το τέμπο του αγώνα, αρκέστηκε στην διαχείριση και στο να κλείσει τους χώρους, τα κατάφερε αμφότερα εξαιρετικά.

Κάθε εβδομάδα που περνάει η Τσβόλε μοιάζει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρώτης θέσης, ενώ χρειάζεται ακόμη λίγους βαθμούς για να οριστικοποιήσει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, έναν χρόνο μετά τον περσινό της υποβιβασμό. Είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας και αυτή που δίνει την αίσθηση πως μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Συνεχίζει στο +6 από την Χέρακλες, έχοντας ματς περισσότερο. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο εξτρέμ Λαχσίρ, παραμένει εκτός ο μπακ Γκάνγκσταντ και ο φορ Χούζεν, το ίδιο και ο μπακ Τουτουαρίμα.

Τσβόλε Στατιστικά

*Βρέθηκε να προηγείται στα 7/9 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΡΕΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ακόμη δεν μπορεί επακριβώς να συνειδητοποιήσει τί έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ Β, από τον οποίον και γνώρισε διασυρμό με 2-6. Είδαμε ένα ματς απέναντι σε δύο ομάδες που το μόνο που τις ενδιέφερε ήταν η επίθεση, η διαφορά είναι πως ο φιλοξενούμενος εκμεταλλεύτηκε την ανύπαρκτη άμυνά της και πέτυχε πέντε γκολ μέχρι το 51′! 

Η νοοοτροπία του τεχνικού Πίτερ Χιμπάλα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ωστόσο η Μπρέντα δεν έχει το ρόστερ για να ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό το άναρχο στυλ παιχνιδιού. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο προηγούμενο ματς, ενώ το παιχνίδι στην έδρα της Τσβόλε σίγουρα δεν προσφέρεται για ανάκαμψη. Αμφίβολος ο φορ Μπόρε, το ίδιο και ο εξτρέμ Ντε Ρόι. Γνώριμα τα μακροχρίνα αγωνιστικά της προβλήματα.

Μπρέντα Στατιστικά

*12/13 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

ΤΣΒΟΛΕ – ΜΠΡΕΝΤΑ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ