7η Αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Νίκη (3-0) επί της Ράσινγκ ντε Κόρδοβα για το Κύπελλο. Ο Μπόρχα άνοιξε το σκορ στο 45’, ο Μπελτράν έκανε το 2-0 στο 58’ και ο Πιρές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 69’.

Παρά το rotation που έκανε ο κόουτς Ντεμικέλις στο ματς της Τετάρτης, η πρόκριση ήρθε εύκολα για την Ρίβερ απέναντι σε ομάδα της Β’ κατηγορίας, για την 4η νίκη της στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Το προηγούμενο Σάββατο στο “Φορταλέσα” έκανε μία σοβαρή τακτικά εμφάνιση και ούσα τρομερά αποτελεσματική στις μόλις τρεις τελικές που έβγαλε κέρδισε την ανεβασμένη Λανούς (0-2). Με ωραία υπομονετική επίθεση προηγήθηκε στο πρώτο μέρος κι αφού απορρόφησε την αντίδραση της “γκρανάτε” στην συνέχεια βρήκε transition για το δεύτερο γκολ.

Αρκετοί εκ των θεωρητικά αναπληρωματικών ικανοποίησαν τον Ντεμικέλις στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι και ο κόουτς των “εκατομμυριούχων” αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα σήμερα. Μπήκε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του ο Κρανεβίτερ (μέσος), δεν ισχύει το ίδιο για τους τραυματίες Μαμάνα (στόπερ), Μαρτίνες (στόπερ), Σουάρες (φορ) και Σουκουλίνι (μέσος).

Την Τετάρτη ακολουθεί ο ντέρμπι με την Μπόκα για το Σούπερ Καπ του 2020.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 9/11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Ράσινγκ. Ο Κονέκνι άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό και ο Ροντρίγκες στο 57’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η “Τόμπα” τη Δευτέρα για να επιστρέψει στις επιτυχίες επί ισχυρού αντιπάλου, μετά από τρεις σερί ήττες στο 0-1.

Μπήκε πολύ ορεξάτη στο ματς με την Ράσινγκ, την οποία αιφνιδίασε στην πρώτη επίθεση! Είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία πριν την ανάπαυλα, στην οποία πήγε δίχως να απειληθεί η εστία της. Πολύ επικίνδυνη στις μεταβάσεις της επανάληψης, ξόδεψε καθαρές ευκαιρίες πριν και μετά το απευθείας φάουλ του 2-0, στο οποίο φέρει ευθύνη ο αντίπαλος κίπερ. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα, διόλου απειλήθηκε σε ροή αγώνα από την “ακαδέμια”.

“Πηγαίνουμε στο Μονουμεντάλ με την φιλοδοξία να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν θα κάνουμε αποκλειστικά αμυντικό παιχνίδι” δήλωσε ενόψει Ρίβερ ο κόουτς Φλόρες.

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 φετινά παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ρίβερ Πλέιτ – Γοδόι Κρους στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ