Προγνωστικά Euroleague (03/03): Κόκκινη… μόδα στο Μιλάνο

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5350.ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30, NOVASPORTS PRIME)

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, με 14 νίκες εντός και εκτός συνόρων. Έτσι λοιπόν ταξιδεύει στο Μιλάνο με στόχο να συνεχίσει αυτό το επιτυχημένο σερί και να παραμείνει βέβαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε ένα Μιλάνο το οποίο ενισχυμένο με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Ιταλοί κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με 78-76 με βολές του Μέλι στα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Μπέικον να αστοχεί σε καλάθι ισοφάρισης για τους «πράσινους».

Μιλάνο – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρ’ όλα αυτά έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία με 9-15, γνωρίζοντας ότι η χρονιά είναι χαμένη, όμως είναι βέβαιο ότι και σήμερα θα τα δώσουν όλα, έχοντας κίνητρο να κερδίσουν την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Σημαντικά προβλήματα για τον Ετόρε Μεσίνα οι απουσίες των Πάνγκος, Σιλντς, Χολ, Ντατόμε και Μπιλίνγκα, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παρουσιαστεί πλήρης στο Μιλάνο και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, κέρδισε και μέσα στη Βαλένθια με 85-92, με κορυφαίο τον Κώστα Παπανικολάου, που είχε 22 πόντους, ενώ ο Βεζένκοφ είχε 20.

Με δεδομένη την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων θεωρούμε ότι θα γίνει ένας πολύ αμφίρροπος αγώνας και ότι ο Ολυμπιακός Θα δυσκολευτεί πολύ για να πάρει τη νίκη.  Θεωρούμε όμως ότι έχει την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία πλέον να καταφέρει να κερδίσει σε μία δύσκολη έδρα, για αυτό και θα τον επιλέξουμε να κερδίσει και μαζί να πάρει και το over 155,5 σε απόδοση 2,70 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Προφανώς και δεν θα ξεχάσουμε σε κάποιο από τα δευτερεύοντα δελτία μας την επιλογή του Σάσα Βεζένκοφ να κάνει double-double, κάτι το οποίο έχει κάνει αρκετές φορές μέσα στη χρονιά και για αυτό και είναι υποψήφιος για τον τίτλο του MVP όλης της κανονικής περιόδου.

Μιλάνο – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

5348.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (19:45, NOVASPORTS-START)

Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες την προηγούμενη αγωνιστική για την Ευρωλίγκα και προφανώς σήμερα θα θελήσουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

H Φενερμπαχτσέ κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Βελιγράδι την Παρτιζάν, εκεί όπου ο «μαθητής» Δημήτρης Ιτούδης νίκησε τον «δάσκαλο» Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 94-97 και έτσι ανέβασε το ρεκόρ της στο 15-9. Είναι προφανές ότι πλέον επιδιώκει την παρουσία της στην τετράδα και όχι απλά την πρόκριση στα playoffs.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκούντουριτς, ο οποίος είχε 25 πόντους και 7 ασίστ, ενώ οι Τούρκοι ανακοίνωσαν τις προηγούμενες ημέρες την προσθήκη του δικού μας Τάιλερ Ντόρσεϊ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να παίξει σήμερα.

Φενεμπαχτσέ – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτός που αναμένεται να αγωνιστεί όμως είναι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, που έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του από το καλοκαίρι και δείχνει να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, ίσως και σήμερα, στη φετινή Ευρωλίγκα.

Η Βίρτους Μπολόνια παρά το γεγονός ότι έχασε το κύπελλο Ιταλίας από τη Μπρέσια κατάφερε να το ξεπεράσει και να κάνει μία σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Μπασκόνια με 88-83, μένοντας έτσι στο κόλπο για την πρόκριση στα playoffs έχοντας ρεκόρ 12 νίκες και 13 ήττες, μία μόλις νίκη πίσω από το γκρουπ των ομάδων που είναι στην οκτάδα.

Ο Νίκο Μάνιον δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ιταλίας, αλλά σήμερα επιστρέφει, αμφίβολοι όμως είναι οι Λούντμπεργκ και Κορντινιέ. Οι Ιταλοί στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει 92-88.

Πρόκειται για έναν αγώνα που η τουρκική ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και λόγω έδρας αλλά και λόγω ρυθμού, και θα την στηρίξουμε να κερδίσει πάνω από το χάντικαπ των 7,5 πόντων σε απόδοση 1,90 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Οι πιο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν τον συνδυασμό του άσου με το over 162,5 για μία καλύτερη απόδοση.


5349.ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:00, NOVASPORTS 4)

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι πλέον για τις δύο ομάδες που αναμετρώνται σήμερα στη Λυών, Από τη μία οι γηπεδούχοι έχουν τυπική παρουσία πλέον στη διοργάνωση, καθώς είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και φυσικά δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γι’ αυτό και αν και παλεύουν τα παιχνίδια,, με παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική όπου έχασαν στο τέλος από την Εφές με 89-90, χρησιμοποιούν νέους παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη χρονιά. Παράδειγμα ο γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού Στεφάν Ρισασέ, Ζακαρί, ο οποίος έπαιξε πάνω από 20 λεπτά.

Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τα άλλα, η Γαλλική ομάδα είναι πλήρης και θα χτυπήσει και πάλι το παιχνίδι όσο μπορεί!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποτυχημένη της παρουσίας της στο Copa del Rey, όπου έχασε στα ημιτελικά από τη μετέπειτα τροπαιούχο Ουνικάχα Μάλαγα, κέρδισε εύκολα για την Ευρωλίγκα, την προηγούμενη εβδομάδα, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με 96-69, με τους Μούσα και Ταβάρεζ να έχουν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Το ζήτημα για τη «βασίλισσα» όμως είναι ότι έχει σήμερα πάρα πολλούς απόντες, καθώς λείπουν οι Σέρχιο Γιουλ, Κάρλος Αλοσέν, Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Πιέρ Κορνελί.

Όλες αυτές οι απουσίες προφανώς και είναι σημαντικές όμως η Ρεάλ Μαδρίτης με το ρόστερ που έχει και την εμπειρία σαν ομάδα, είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Άλλωστε κυνηγούν την παρουσία τους όσο πιο ψηλά γίνεται κυνηγώντας τον Ολυμπιακό για τις πρώτές θέσεις, που θα της δώσουν πλεονέκτημα έδρας, στην επόμενη φάση.

Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρ’όλα αυτά τα προβλήματα της μας αποθαρρύνουν από την να επιλέξουμε σε κάποιο από τα δελτία μας και για αυτό θα προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο αγώνα με καλύτερες αποδόσεις. Αν κάποιος, βέβαια, θέλει να παίξει κάτι, μπορεί να πάει στο διπλό με το under για μια καλή, αλλά δύσκολη, απόδοση.


 

5351.ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (21:30, NOVASPORTS 5)

Πολύ κρίσιμος αγώνας αυτός ο Ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Βαλένθια, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία με ρεκόρ 13-12 και από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά αν θέλουν να προκριθούν.

Η Μπασκόνια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της έχοντας 16 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα, όμως δεν είναι και στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό. Μετά την κακή παρουσία στο ισπανικό κύπελλο που έχασε από την Μπανταλόνα στα προημιτελικά, ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα και από τη Βίρτους Μπολόνια με 88-83 στην Ιταλία, έχοντας και πάλι τον Μάρκους χάουαρντ «ντεφορμέ», ενώ αμφίβολος είναι για τον Χοάν Πεναρόγια ο Τάντας Σετνερέσκις.

Μπασκόνια – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια θέλει να κάνει την πρώτη φετινή της νίκη στην τρίτη φετινή αναμέτρηση της κόντρα στους Βάσκους, ενώ κάνει ήδη «διπλά» στη Γαλλία επί της Βιλερμπάν, στη Γερμανία επί της Άλμπα και στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας με νίκη σήμερα μέσα στην «Fernando Βuesa Arena».

Την περασμένη εβδομάδα οι «πορτοκαλί» πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια μέχρι τέλους τον Ολυμπιακό και έχασαν 85-92 παρά τους 21 πόντους του Πρέπελιτς και τις 14 του Γουεμπ. Δεν παίζει σήμερα ο Κάιλ Αλεξάντερ, ο οποίος τραυματίστηκε με τον Ολυμπιακό και οι μακροχρόνια απόντες Χέρμανσον, Βαν Ρόσομ και Χιμένεθ.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο, οι δύο ομάδες και βάσει βαθμολογίας, αλλά και βάση εικόνας όλη τη χρονιά, είναι ισοδύναμες και για αυτό θα επιλέξουμε να μη νικήσει κανείς πάνω από έξι πόντους, σε απόδοση 2, 75 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Προφανώς και το over είναι ακόμη μία επιλογή για τους ρεαλιστές, ενώ αυτοί που θέλουν να παίξουν νίκη, μπορούν να πάνε στον άσο και στο over 170,5 για μια καλύτερη απόδοση…

Μπασκόνια – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ