26η αγωνιστική

*Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 7 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Παρί, για την περασμένη αγωνιστική. Άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο, χωρίς βέβαια να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Στο β’ μέρος ήρθε η κατάρρευση, η Παρί κυριάρχησε, άνοιξε το σκορ στο 72′, “σφραγίζοντας” τη νίκη ένα τέταρτο αργότερα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+3′).

Η επιρροή του υπηρεσιακού Τσομογκό φαίνεται να εξασθενεί στη Νιόρ, που δέχτηκε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, αν και αμφότερες ήταν απέναντι σε ποιοτικά ανώτερες ομάδες. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -4 από τη σωτηρία και τη 16η Πο. Μετράει 2 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, αμφότερες με over2.5+g/g.

Μακροχρόνια τραυματίες οι Μπεντίλ και Καμπορέ.

ΝΙΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΝΤΕΖ

Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε εκτός έδρας με 6-1 από την Τουλούζ, για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ανύπαρκτη στο 1ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην της αφήνουν περιθώρια αντίδρασης, παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο 21ο λεπτό! Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σουάζο να κάνει το 5-0 (38′). Διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο παιχνίδι, με τον Νταλινζά να κάνει το 6-0 από τα έντεκα βήματα στο 51′. Η Ροντέζ σημείωσε το γκολ της τιμής για να διαμορφώσει το τελικό 6-1 στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για το πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα με 0-2 απέναντι στην Μπαστιά. Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-4-4), σερί που την έχει φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τη σωτηρία και τη 16η Πο. Μετράει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2), με τα τρία από αυτά να ολοκληρώνονται με under2.5 γκολ.

Εκτός οι πρώτοι στην ιεραρχία τερματοφύλακες της Εμπασί και Σιμπουά. Τραυματίας παραμένει και ο Μουγιοκολό.

ΡΟΝΤΕΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

*N/g στα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΝΙΟΡ – ΡΟΝΤΕΖ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ