5η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/6 μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Αρχεντίνος στα 6 μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-0).

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Ταγιέρες. Ο Πιτσίνι άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και ο Σάντος πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 13’.

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο ότι η Σεντράλ θα είναι εκ των φαβορί για υποβιβασμό, παρέμεινε δίχως νίκη και δίχως γκολ στο ενεργητικό της μετά και το τέταρτο παιχνίδι της σεζόν.

Κυριαρχήθηκε στην Κόρδοβα την προηγούμενη Κυριακή, από πολύ νωρίς η Ταγιέρες πέτυχε δύο γκολ και είχε τις ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της πριν την ανάπαυλα. Ανήμπορη να αντιδράσει η Σεντράλ και ανασταλτικά και δημιουργικά, γλίτωσε από βαρύ σκορ.

Ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ο κόουτς Μαδελόν, ψάχνοντας λύσεις σε ένα περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της

* No Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μπελγράνο. Ο Μετίλι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, στο 41’ η Αρχεντίνος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά στο 52’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μοντιέλ. Στο 55’ αποβλήθηκε και ο Ρεμπόλα της Μπελγράνο για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Άβαλος στο 72’.

Μπορεί να έχει μόνο 6 βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες στο ξεκίνημα της LPF, αλλά η Αρχεντίνος μάλλον παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Ήταν πειστική στο 3-0 του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι σε μία Μπελγράνο που είχε κάνει ζημιές σε Ράσινγκ και Ρίβερ.

Εξαργύρωσε το δυνατό μπάσιμο στο ματς με γρήγορο γκολ και όχι απλά διαχειρίστηκε σωστά την αποβολή της στο κλείσιμο του ημιχρόνου, βρήκε δεύτερο τέρμα με παίκτη λιγότερο και κέρδισε την κόκκινη των αντιπάλων σε επικίνδυνη μετάβαση. Όμορφη η κυκλοφορία της, εξέθεσε τους φιλοξενούμενους, θα μπορούσε να έχει γράψει πολύ μεγάλο σκορ στο transition.

Άδικες οι δύο ήττες που υπέστη στα πρώτα ταξίδια του 2023. Μαγική εικόνα το 1-0 της πρεμιέρας στο Ροσάριο με την Σεντράλ, πολύ πικρή η ήττα στο “Μονουμεντάλ” από την Ρίβερ, με ανατροπή από δύο πέναλτι!

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 1.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Σεντράλ Κόρδοβα – Αρχεντίνος Τζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ