*Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σάββατο, ωστόσο οδηγήθηκε σε αναβολή εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή του Πόρτλαντ.

*Goal/Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 0-1 επί της Νέας Υόρκης Σίτι, σε φιλικό προετοιμασίας. Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 47′, όταν και αποβλήθηκε ο Γουίλιαμσον, βρήκε εν τέλει δίχτυα με τον ΜακΓκρόου στο 75ο λεπτό.

Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την περσινή του εμφάνιση το Πόρτλαντ. Έχοντας συγκεντρώσει 46 βαθμούς, τερμάτισε στην όγδοη θέση της δυτικής κατάταξης και έχασε για μόλις ένα βαθμό το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που απέτυχε να βρεθεί σε αυτά, ενώ προ διετίας είχε φτάσει και μέχρι τον τελικό, τον οποία και έχασε από τη Νέα Υόρκη Σίτι.

Από τα τέλη του 2017, στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ο Τζιοβάνι Σαβαρέσε από τη Βενεζουέλα, ο οποίος έχει ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου. Απέκτησε τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Εβάντερ, για τον οποίο έδωσε στη Μίντιλαντ κοντά στα δέκα εκατομμύρια, ενώ απέκτησε και ως ελεύθερο τον αμυντικό Έρικ Μίλερ. Παραχώρησε στη Σάρλοτ τον Μπιλ Τιλομά (αμυντικός), ενώ ως ελεύθεροι αποχώρησαν οι Μπλέικ Μποντίλι (εξτρέμ), Τζορτζ Φοσίβ (μέσος) και Τζάστιν φομ Στέεγκ (τερματοφύλακας).

Πόρτλαντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 13/14 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα 10/11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΝΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 4-2 επί του Φοίνιξ, σε φιλικό προετοιμασίας. Βρέθηκε πίσω στο 21′ και παρότι ισοφάρισε στο 33′, ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Έκανε εν τέλει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (60′, 67′, 83′).

Απογοητευτικό ήταν από την πλευρά του το Κάνσας, στο προηγούμενο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Προδόθηκε αρκετά από την άμυνα του, η οποία ήταν από τις χειρότερες με 56 τέρματα, οπότε χάνοντας αρκετούς βαθμούς, τερμάτισε μόλις στην 12η θέση. Έμεινε έτσι εκτός πλέι οφ, για πρώτη φορά μετά από δυο σερί παρουσίες εκεί.

Τα τελευταία 13 χρόνια βρίσκεται στον πάγκο του ο Πίτερ Βερμς, αν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν. Απέκτησε κυρίως ελεύθερους παίκτες, μεταξύ άλλων τους Τιμ Λάιμπολντ (αριστερό μπακ από Αμβούργο), Ρόμπερτ Καστεγιάνος (αμυντικός από Κουόπιο) και Νεμάνια Ραντόνια (αμυντικός μέσος). Αποτελούν παρελθόν οι Ούρι Ρόσελ (αμυντικός μέσος σε Λος Άντζελες) και Νικολά Ισιμά-Μερέν (αμυντικός σε Φίτεσε).

Κάνσας Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Πόρτλαντ – Κάνσας στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ