*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κρεμονέζε – Τορίνο 1-2

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Τορίνο κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΟΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Μίλαν. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ζιρού στο 62′.

Παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο “San Siro” προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την κάκιστη κατάσταση που επικρατούσε στο στρατόπεδο της Μίλαν. Δημιούργησε συνολικά τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα, κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 1-0 για την Τορίνο που διατηρήθηκε στους 30 βαθμούς και το -2 από την 7η θέση που (εκτός απροόπτου) θα οδηγήσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το εν λόγω αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) της “γκρανάτα”, εντός έδρας μετράει μία ήττα από την Σπέτσια (1-0) σε πέντε (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). “Η Κρεμονέζε είναι ατρόμητη, διαθέτει γρήγορους επιθετικούς. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο απέναντί της”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γιούριτς.

Στο όριο καρτών βρίσκονται Αϊνά και Σχουρς, με δεδομένο πως ακολουθεί το “Derby della Mole” με τη Γιουβέντους (28/2). Θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα οι Σίνγκο και Βοϊβόντα. Μένει να φανεί αν ο Ίλιτς αγωνιστεί από το ξεκίνημα ή μπει στη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από τη Νάπολι. Από ένα γκολ πέτυχαν Κβαρατσχέλια (21′), Οσίμεν (65′) και Έλμας (79′).

Ήττα εντός προγράμματος γνώρισε η Κρεμονέζε από την πρωτοπόρο και ασταμάτητη Νάπολι στο “Diego Armando Maradona” (3-0). Προφανώς πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση, κατέγραψε μόλις μία ευκαιρία στον στόχο ολοκληρώνοντας με xGoals 0.17.

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν 15 ευκαιρίες εκ των οποίων οι δέκα βρήκαν εστία. Χωρίς νίκη παραμένει η “Κρέμο” μετά από 22 αγωνιστικές, συγκεντρώνοντας μόλις οχτώ βαθμούς ουσιαστικά έχει ξεκινήσει τα σχέδια για την επόμενη σεζόν στη Σέριε Β εδώ και καιρό. Στις 3/4 τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες μη καταφέρνοντας να σκοράρει.

“Δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα πουθενά και με κανέναν, πάντα πρέπει να δίνουμε το καλύτερο δυνατό”, υπογράμμισε ο προπονητής Μπαλαρντίνι. Διαθέσιμοι οι Οκερέκε και Ντέσερς, εκτός αποστολής ο Κίρικες. Επιστρέφουν οι Λοτσοσβίλι, Κουαλιάτα, Μπουοναϊούτο και Μπιανκέτι.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ