28η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Έιμπαρ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Λούγο στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Έιμπαρ – Λούγο 1-0

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-0 εκτός έδρας, από τη Λας Πάλμας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 30’ ο Πεχίνιο σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 45+1’ ο Λοϊοντίς πέτυχε δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στο ημίχρονο. Στο 59’ ο Λορέν Μορόν σκόραρε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λούγο με την εικόνα που παρουσιάζει τελευταία, δείχνει ότι δε θα γλιτώσει το μοιραίο, του υποβιβασμού. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την κατάταξη και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Λας Πάλμας (3-0). Νωρίτερα, έπαιξε ντέρμπι ουραγών στην έδρα της με αντίπαλο την Ιμπίθα (0-0), αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την ώρα, η ομάδα του Γιοάν Καρίγιο είναι στην προτελευταία θέση και είναι φυσικό να αισθάνεται πίεση για άμεση συγκομιδή βαθμών. “Θα είναι ένα παιχνίδι 96 λεπτών, χρειαζόμαστε την καλύτερη εκδοχή κάθε παίκτη. Αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στη νίκη”, δήλωσε ο Ισπανός προπονητής της Λούγο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Χοσέλου και Χουάνπε, ενώ είναι αμφίβολοι οι Τσάβι Τόρες και Άλεξ Πέρεθ.

Λούγο Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία είχαν under 2.5 γκολ

*9/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 7/13 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3, από την Καρταχένα, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 2’ ο Ιθκιέρδο σκόραρε για το 0-1 και στο 5’ ο Μπόρχα Βάγε έκανε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 69’ ο Ντε Μπλάσις πέτυχε τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Έιμπαρ απογοήτευσε στα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αναζητά άμεσα την επιστροφή στις νίκες. Προέρχεται από την εντός έδρας απρόσμενη ήττα, με αντίπαλο την Καρταχένα (0-3) από την οποία έχανε με 0-2 στα πρώτα πέντε λεπτά. Νωρίτερα, έχασε στο βάσκικο ντέρμπι με την Αλαβές με 2-0 εκτός έδρας και έμεινε στο 0-0 με τη Λεγανές στο “Ιπουρούα”. Συνεπώς, δεν έχει σκοράρει σε τρεις αγωνιστικές. “Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες για να διώξουμε αυτή την άσχημη γεύση από το στόμα”, δήλωσε ο τεχνικός της Έιμπαρ, Γκαΐθκα Γκαριτάνο. Εξέτισε ο Σέρχιο Άλβαρεθ, είναι εκτός οι τραυματίες οι Τεχέρο, Ρομπέρ Κορέα, Βαδίγιο, Αράνα και Μπλάνκο Λέστσουκ. 

Έιμπαρ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 8/13 παιχνίδια εκτός έδρας

Λούγο – Έιμπαρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ