*14η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*Θεσσαλικό ντέρμπι.

*Σε φιλικό (11/9): Α.Ε Λάρισα – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

*Μόλις μία νίκη μετρά η Αναγέννηση στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-1).

Α.Ε ΛΑΡΙΣΑ

Προηγούμενο ματς: Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος, κέρδισε πολύ άνετα τον Απόλλωνα Πόντου με 0-3 εκτός έδρας. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, από καθαρή ατυχία δεν άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και να λύσει παράλληλα τον γόρδιο δεσμό. Το σκορ έκλεισε στο 78′ και στο 81′ αντίστοιχα με όμορφες ομαδικές συνεργασίες.

Πέρασε από μια φάση καμπής αλλά στα τελευταία παιχνίδια πριν από την διακοπή, είχε αρχίσει να παίζει καλά και να βρίσκει ρυθμό. Υπό αυτό το πρίσμα δεν την βόλεψε η εξέλιξη αυτή. Παραμένει στο -6 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και θεωρητικά μιλώντας, βρίσκεται στο κόλπο της πρώτης θέσης, θα χρειαστεί όμως να υπερβεί εαυτόν και να κάνει ένα νικηφόρο σερί. Έδωσε τρία φιλικά προετοιμασίας, στα δύο νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας και με 3-0 τον Αλμωπό Αριδαίας, στο τελευταίο ηττήθηκε με 3-1 από τη Νίκη Βόλου, κάνοντας κάκιστη εμφάνιση.

Τιμωρημένος ο στόπερ Γκοτζαμανίδης, τραυματίες είναι ο χαφ Γαρουφαλιάς και ο κίπερ Θεοδωρόπουλος, που χάνει όλη την σεζόν.

Α.Ε Λάρισα Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, αφού κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Βέροια εντός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή. Με το γνώριμό της στυλ, κλειστά και αμυντικά, προσέγγισε την αναμέτρηση και με υπομονή βρήκε το γκολ της νίκης στο 23′. 

Το γεγονός ότι σε κάθε ματς έχει την ίδια νοοτροπία, αφού παίζει κλειστά και αμυντικά κατ’ εξοχήν, αποτελεί σίγουρα παράσημο για την ομάδα της Καρδίτσας, που όμως είχε υποπέσει σε αρκετές γκέλες το τελευταίο διάστημα πριν από την διακοπή, με αποτέλεσμα να χάσει σε μεγάλο βαθμό το τρένο της πρώτης θέσης του ομίλου. Βρίσκεται στην παρούσα φάση στο -9 και δύσκολα να κυνηγήσει την πρωτιά όπως πέρσι. Κατά την διάρκεια του ενός μήνα διακοπής του πρωταθλήματος έδωσε μόλις ένα φιλικό, αυτό με τον Ηρακλή Λάρισας που έμεινε στο 0-0. Τιμωρημένος ο μέσος Μπάτροβιτς, μακροχρόνιος τραυματίας ο εξτρέμ Ξύδας.

Αναγέννηση Καρδίτσας Στατιστικά

*11/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ