*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρέσια – Περούτζια 2-1

*2-3 γκολ στα 9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Μπάρι. Ντοπιέτα πέτυχε ο Ντι Σέριο (75′, 81′).

Μετά από μία σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση από πλευράς κατοχής και ευκαιριών, η Περούτζια παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνη κάνοντας γκολ τις επικίνδυνες στιγμές που δημιούργησε πανηγυρίζοντας, παράλληλα, σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπάρι (2-0). Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναδείχθηκε ο Ντι Σέριο πετυχαίνοντας ντοπιέτα, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ σε 17 συμμετοχές.

Οι “γκριφόνι” δίνουν τεράστια μάχη για να αναρριχηθούν από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 23 βαθμούς βρίσκονται στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό τους. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που φιλοξένησε την Μπρέσια έχει απολογισμό 5-1-1. Τιμωρημένος ο Ντελ’ Όρκο, εκτός αποστολής και ο Ολιβιέρι.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Κόμο. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σαμπέλι στο 60′. Με εννέα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολων των Μανγκραβίτι (44′) και Παπέτι (90+4′).

Από το κακό, στο χειρότερο πηγαίνει η Μπρέσια που αντιμετωπίζει τόσο αγωνιστικά, όσο εξωαγωνιστικά προβλήματα εδώ και καιρό. Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την τρίτη σερί ήττα και έκτη σε οχτώ αγωνιστικές από την Κόμο στο “Mario Rigamonti” (1-0).

Η αναμέτρηση στράβωσε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι “μπιανκατζούρι” που ενισχύθηκαν περαιτέρω με Κόεφ (ΑΜ), Σκαβόνε (ΜΕ) και Αντριάν (ΜΕ). Τιμωρημένοι οι Μανγκραβίτι και Παπέτι. Ετοιμοπόλεμος ο Όλτζερ.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ