*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπάροου – Κόλτσεστερ 3-1

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Χάρτλπουλ, ανοίγοντας το σκορ με τον Κέλεχερ στο πέμπτο λεπτό, και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Στέρι στο 82’, πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του ίδιου παίκτη στο 87ο λεπτό!

Η Κόλτσεστερ πέρασε με 1-2 από την έδρα της Χάρτλπουλ, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από δύο αγώνες, αλλά έχει κερδίσει μόνο έναν από τους πέντε πιο πρόσφατους που έχει δώσει στο γήπεδό της, με τρεις ήττες στο ίδιο διάστημα!

Είναι πάντα εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην 18η του βαθμολογικού πίνακα, ξεφεύγοντας λίγο περισσότερο, παρόλο που έχει μία σημαντική απόσταση ασφαλείας, ούσα συγκεκριμένα στο +9, την ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτός του μέσου Τζατζ που δεν θα παίξει ξανά την φετινή αγωνιστική περίοδο, χτύπησε πιο πρόσφατα και ο μέσος Λόνγκσταφ που επέστρεψε στη Νιουκάστλ από την οποία είναι δανεικός, για αποθεραπεία, ενώ πιο πρόσφατα τραυματίστηκε ο αμυντικός Ντάλισον.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 11/18 under 2,5 εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: Η Μπάροου έχασε άνετα με 5-1 εκτός έδρας από την Καρλάιλ, αν και το πρώτο τέρμα το δέχθηκε σχετικά αργά, από τον Μέλις στο 44ο λεπτό. Και στο δεύτερο ημίχρονο τελείωσε γι’ αυτήν γρήγορα το παιχνίδι, δεχόμενη δύο γκολ από τους Γκάρνερ (50’), Μέλις (67’), ενώ ο Πάτρικ στο 72ο λεπτό έκανε το 4-0, καταφέρνοντας απλά να μειώσει με αυτογκόλ του Μπάρκλεϊ στο 84’, πριν ο Ντένις στο 89ο λεπτό διαμορφώσει το τελικό σκορ με πέναλτι. 

Η Μπάροου ηττήθηκε με 5-1 εκτός έδρας από την Καρλάιλ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες της, με έξι ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα.

Συνεχίζει να είναι εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα πλέον στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την έβδομη θέση. Και βρέθηκε πλέον στο -11 από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις απευθείας ανόδου.

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Φίλι.

Μπάροου Στατιστικά

*Εχει 5/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/17 under 2,5 εκτός έδρας

Κόλτσεστερ – Μπάροου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ