*23η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο (8/11): Αϊντχόφεν Β – Άλμερε Σίτι 0-1

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 3,5 

*Μόλις μία νίκη (πέρυσι) έχει η Αϊντχόφεν Β στην έδρα της Άλμερε Σίτι στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-2-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Τέλσταρ την περασμένη αγωνιστική. Το ματς πήγαινε σύμφωνα με τον ρυθμό που βόλευε τους γηπεδούχους, αφού δεν είχε υψηλό τέμπο και ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και έδινε την αίσθηση πως όποια σκοράρει, θα πάρει και το τρίποντο. Αυτή ήταν η Άλμερε (80′), που στην συνέχεια άντεξε μέχρι τέλους.

Εδραιώνεται στα πλέι οφ και με το πρόσφατο αήττητο σερί τριών αγώνων που τρέχει (2-1-0), έχει καταφέρει να χτίσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Παίζει σταθερά καλά και έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με το στυλ της εκάστοτε αντιπάλου. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Φαν Μπρούγκεν, παραμένουν στα πιτς οι μέσοι Νταουφενστάιν και Ποστ και ο επιθετικός Ματουά.

Άλμερε Σίτι Στατιστικά

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Σε ένα δραματικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι, πέτυχε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2023, επικρατώντας με 3-2 της Βίλεμ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς δεχόμενη γκολ από νωρίς (3′), δεν έδειχνε ότι μπορεί να αντιδράσει, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο άλλαξε τελείως νοοτροπία γύρω από το παιχνίδι, ισοφάρισε στο 70′, πήρε το προβάδισμα στο 85′, και με γκολ νίκης στην εκπνοή (90+4′) απάντησε στο δεύτερο γκολ της Βίλεμ (88′).

Η ομάδα του Ράμσι είχε να κερδίσει περίπου τρεις μήνες ομάδα της κατηγορίας που να μην είναι Β, η πίεση ήταν αρκετή αλλά με ένα εξαιρετικό τελευταίο εικοσάλεπτο μηδένισε το κοντέρ. Παίζει πάντως σταθερά μέτρια, πέρα από ορισμένες εκλάμψεις και δεν έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο. Παραμένει τραυματίας ο βασικός στράικερ Φοφανά, στο μοναδικό της αγωνιστικό ζήτημα.

Αϊντχόφεν Β Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 3/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ