22η αγωνιστική

*Με under1.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 3/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Χάβρη.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΧΑΒΡΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στην Μπορντό, στο ντέρμπι κορυφής της περασμένης αγωνιστικής. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, “πάγωσε” τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό, με το πανέμορφο γκολ του Κασιμίρ. Έδωσε χώρους στην Μπορντό στη συνέχεια και το πλήρωσε, με τον Ενσιμπά να κάνει το 1-1 στο 55′. Αμφότερες είχαν από μερικές καλές φάσεις στο υπόλοιπο παιχνίδι, με τη Χάβρη να εκμεταλλεύεται τις δικές της και να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνεχίζει ακάθεκτη στην πορεία προς το πρωτάθλημα και την άνοδο, μετρώντας μόλις 1 ήττα σε 21 αγωνιστικές (13-7-1). Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο +10 από τις Σοσό και Μπορντό (2η και 3η αντίστοιχα). Εντός έδρας παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (7-3-0), έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ σε σύνολο 10 αγώνων στο “Stade Oceane”.

Εκτός οι Ντεσμάς, Γουαχίμπ και Αλιουί. Πήρε τους Γκραντσίρ, Κινκουέ (Ολυμπιακό), Τάργκαλιν και Τσαντλί.

ΧΑΒΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 4/5 τελευταία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Πο, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κυριαρχία που είχε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις και σε μία από αυτές κατάφεραν να “κλέψουν” τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Παρί στο πρωτάθλημα, έχοντας αποτύχει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις δύο από αυτές. Το σερί αυτό την έχει ρίξει στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 17η Ντιζόν. Μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της, όλες συνοδευόμενες από under2.5+n/g.

Μακροχρόνια τραυματίας ο Μπουταΐμπ. Εκτός και οι Νταμπιλά και Γκιλαβογκί (9 γκολ σε 22 εμφανίσεις).

ΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*N/g στα 4/5 τελευταία επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΧΑΒΡΗ – ΠΑΡΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ