*17η αγωνιστική

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Ντόρτμουντ γνώρισε μόλις μία ήττα στα οχτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (έξι νίκες, μία ισοπαλία): Τον Ιούνιο 2020 με 2-0 εντός έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Στουτγκάρδη. Ο Γκιρασί έκανε το 1-0 στο 36′, απάντησε με πέναλτι ο Ίνγκβαρτσεν για τους φιλοξενούμενους τέσσερα λεπτά αργότερα.

Τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Μάιντς με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε στην έδρα της Στουτγκάρδης (1-1). Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν συνολικά καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Στο 56′ ο Μπαρκόκ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, κάτι ανάλογο συνέβη τέσσερα λεπτά αργότερα για την Στουτγκάρδη.

Στο τέλος του πρώτου γύρου την προηγούμενη σεζόν η Μάιντς συγκέντρωσε 24 βαθμούς, αριθμό που δεν πρόκειται να φτάσει ακόμα και με νίκη επί της Ντόρτμουντ. Πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές στη “Mewa Arena” (τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες/ 8-9 διαφορά γκολ). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί και πάλι ο Ίνγκβαρτσεν παρέα με τον Ονισίβο, πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κορ που τέθηκε νοκ άουτ. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Σταχ. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του βασικού πορτιέρο Τζέντνερ.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-3) της Άουγκσμπουργκ. Τρεις φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με Μπέλινγκχαμ (29′), Σλότερμπεκ (42′) και Μπάινο-Γκίτενς (75′), ισοφάρισαν ισάριθμες οι Μάιερ (40′), Ντεμίροβιτς (45+1′) και Τσόλινα (76′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρέινα στο 78′.

Μπορεί να έφτυσε αίμα εντός των τεσσάρων γραμμών, παρόλα αυτά η Ντόρτμουντ κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Άουγκσμπουργκ επικρατώντας με 4-3 στο “Signal Iduna Park”. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα τέσσερα γκολ της πέτυχαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για τους “κιτρινόμαυρους” μετά τις δύο σερί ήττες από Βόλφσμπουργκ (2-0 εκτός) και Γκλάντμπαχ (4-2 εκτός), με νίκη επί της Μάιντς θα φτάσουν τους 31 βαθμούς την ώρα που την περασμένη σεζόν συγκέντρωσαν 34 στο τέλος του πρώτου γύρου.

Η Ντόρτμουντ παραμένει αήττητη στις επτά τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μάιντς στην Μπουντεσλίγκα (5-2-0). Για πρώτη φορά φέτος θα απουσιάσει από αναμέτρηση της εν λόγω διοργάνωσης ο Μπέλινγκχαμ λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσε πέντε κίτρινες). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί εκ νέου ο Μουκόκο (σ.σ. ανανέωσε μέχρι το 2026), αφήνοντας τον Αλέ στον πάγκο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΑΪΝΤΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ